Defender V8 Carpathian Edition

Az exkluzív, új Defender V8 Carpathian Edition a menetdinamika, a tartósság és a dizájn felülmúlhatatlan kombinációját nyújtja, egyben a Defender modellcsalád abszolút felsőfokát képviseli. A kizárólag Carpathian Grey árnyalatban rendelhető modell megjelenését kontrasztos Narvik Black tetőlemez, motorházfedél, valamint – az új Defender kínálatában először – csomagtérajtó teszi még egyedibbé. A speciális látványelemek között említést érdemel a különleges V8 Carpathian Edition típusjelzés, a Satin Black vonószemek, valamint a jellegzetes Xenon Blue féknyergek.

Az autó külső megjelenését a Land Rover selyemfényű védőfólia-borítása teszi teljessé. Ez az újrahasznosítható poliuretánból készült fólia modern, félig matt megjelenést kölcsönöz a terepjáró karosszériájának, egyben hatékonyan óvja a parkolóban vagy terepen fenyegető sérülésektől.

A Defender V8 Carpathian Edition utasterében a V8-as modellből ismert módosításokkal és megoldásokkal találkozunk, a Miko Suedecloth / Robustec betétekkel díszített ülésektől az Alcantara kormánykeréken át a megvilágított küszöbdíszlécekig.