Dobogós sikerek a Suzuki motor eladásokban

Íme egy küzlemény:

“Büszkék vagyunk arra, hogy a 2018-as évben is kiemelkedő sikereket érhettünk el értékesítéseink során. Sikeres modelljeinkkel növelni tudtuk az előző évek eladásait, ezzel együtt piaci részesedésünket is növelni tudtuk. Immár 3 éve a legjobb piaci részesedést (15,57 %) érjük el a Suzukinál Európában, így a Magyar Suzuki Zrt. 2018-ban is megkapta az elismerésért járó díjat.

Minden évben bizakodóan tekintünk előre és egyúttal számba vesszük az előző év motorkerékpár értékesítéseink adatait. 2017-ben 378 db, míg 2018-ban 23 %-os növekedés mellett már 465 db új Suzuki motorkerékpárt értékesítettünk, így tavaly is tovább emelkedett azon motorkerékpár rajongók száma, akik új Suzuki motor vásárlása mellett döntöttek. Ezúton is köszönjük nekik és üzenjük, hogy Jól döntöttek! 😉

A kedvező finanszírozásaink révén és gazdag felszereltségű motorjainknak köszönhetően a V-Strom 650 2018-ban is az első helyen áll az új motorkerékpár értékesítések listáján, összesen 186 értékesített darabszámmal, ezzel megelőzve minden más modellt. A legkelendőbb motorjaink értékesítésének sorában az utcai szegmens kedvelt modelljei követték kalandmotorjainkat. A GSX-S1000 és GSX-S750 motorjaink megjelenésüktől kezdve a figyelem központjába kerültek, így népszerűségüket siker koronázta az eladásokban is. További siker, hogy a Top 5-ös forgalomba helyezett motorok listáján a Suzuki 2 modellje is jelen van (V-Strom 650 és GSX-S1000). A V-Strom 1000 kalandmotorunkra is nagy volt az érdeklődés, és örömmel adhattuk át vásárlóinknak minden további utcai és szupersport kategóriájú motorjainkat.

Már most a 2019-es eseményeinkre és új vásárlóinkra fókuszálunk:

Az új motorkerékpár értékesítés piacán egyértelműen látható, hogy kiharcolták a figyelmet a kisebb köbcentis illetve a gazdaságos motorkerékpárok is. A kezdő, illetve az A2-es jogosítvánnyal vezethető motorokkal még sokan csak barátkoznak, de lassan a piac is elfogadóbbá válik e kategóriával szemben, ami a fiatalabb korosztály, vagy a gazdaságosság elkötelezetteinek lehet megfelelő alternatíva. Ebben a kategóriában továbbra is verhetetlen 0%-os THM finanszírozástbiztosítunk a GSX250R, V-Strom 250, GSX-R125 és GSX-S125 motorjainkra.

Azoknak is jó hírünk van, akik most választanak kedvelt modelljeinkből, hiszen megújult vagány színválaszték és új grafikai design jellemzi 2019-es motorjainkat. Továbbra is akár 5 év garanciával is megvásárolhatóak modelljeink, valamint kedvező 5,49 %-os THM finanszírozás is igénybe vehető.

Kísérjétek figyelemmel legújabb modellünket is, az őserőtől duzzadó ikonikus Suzuki Katana-t. A Katana határozott karaktere lehengerlő teljesítménnyel párosul, így megfelelő választás lehet a lázadó különcök számára.

Bőséges modell és motorválasztékot kínálunk számotokra, így bízunk benne, hogy könnyebb lesz meghozni a megfelelő döntést a választás során.

Kívánunk minden leendő vásárlónknak sikeres és kilométerekben gazdag 2019-es szezont valamint a megfelelő döntést az új motorkerékpár kiválasztásának tekintetében. Ne hagyjátok holnapra! Térjetek be márkakereskedéseinkbe, és vegyétek szemügyre kedvenceiteket még ma!

Örömmel tölt el minket, hogy egyre többen választjátok új Suzuki modelljeinket, hiszen a Ti sikeretek a Mi sikerünk is egyben!”