Doku-stílusban is motorozhatunk

A Milestone bemutatja a NINE 2009-es évadot, egy egyedülálló játékmódot, amely doku-stílusú játékmenetet tartalmaz
Nézze meg az előzetest:

A legendás versenyzők, a legjobb pályák, a hangulatos pillanatok, a legrealisztikusabb játékmenet. Minden egyben: A MotoGP™22 NINE 2009-es évada egy eredeti doku-stílusú játékélmény, amely átvezeti a játékosokat az emlékek forgatagában. Versenyezzen Rossi, Pedrosa, Lorenzo, Stoner és még sokan mások bakancsában, hogy a MotoGP™ történetének egyik legjobb szezonjában néhány ikonikus pillanat főszereplője lehessen.
A NINE 2009-es évad ötvözi a játékmenetet és a valódi felvételeket tartalmazó dokumentumfilmet, amelyet Mark Neale készített, aki jól ismert a Faster, Faster & Faster (Ewan McGregor főszereplésével), a Fastest és a Hitting The Apex című dokumentumfilmekről, amelyek az Oscar-díjas Brad Pitttel közösen készültek. .

Mark Neale: „A NINE olyan formát öltött, mint maga a 2009-es MotoGP-szezon. Eleinte senki sem volt biztos benne, hogyan fog menni, aztán valami csodálatos lett. Nagy élmény volt elkészíteni. Szerintem játszani is az lesz.”

A tét magas, és a játékosoknak a szezon mind a 17 Grand Prix-jével kell szembenézniük fejezetekre osztva, és tele van lélegzetelállító kihívásokkal. A 2009-es NINE Season összes tartalma elérhető Grand Prix és Championship módban is, lehetővé téve, hogy a 2009-es szezon ikonikus versenyzőiként egész versenyeket és szezonokat játszhassunk.

További részletek a NINE Season 2009 tartalmáról:
• A 2009-es szezon összes versenyzője, motorja és pályái.
• Több mint 1 óra valódi felvétel, tele történetekkel, anekdotákkal és interjúkkal a versenyek főszereplőivel.
• 39 kihívás, amelyek pontosan visszaadják a szezon legdöntőbb pillanatait. Mindegyik kihívást meghatározott célok jellemzik, mint például a pozíció megvédése a rivális támadásaival szemben, egy adott pozíció elérése a verseny vége előtt, vagy fejpárbajban való részvétel egy nagyon agresszív versenyzővel.
• Minden kihívással feloldható további tartalmak, például sisakok és speciális burkolatok, amelyeket a főszereplők használnak a hazai versenyeken.

A megismételhetetlen események, kihívások, történetek és érzelmek most újra átélhetőek!
A MotoGP™22 2022. április 21-én jelenik meg PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch és Steam platformokon.