Egy rejtélyes baleset miatt továbbra sem jár a 2-es metró

Nem jár a 2-es metró az Örs vezér tere és a Deák Ferenc tér között – közölte a BKK fődiszpécsere az MTI-vel szerdán reggel. A BKK tájékoztatása szerint  a hatóság és a BKV Zrt. intézkedik, egyelőre nem indult el a forgalom. A rendőrség tájékoztatása szerint baleset történt.

Azt egyelőre nem közölték, pontosan mikor, hol és milyen baleset történt, illetve miért nem indították el még a vonalon szerelvényeket.

Korábban Nebenführer Dávid azt közölte: a metró üzemkezdettől, 4 óra 27 perctől várhatóan 7 óráig nem közlekedik. Az MTI megkeresésére később azt mondta: a hatóság és a BKV Zrt. még egy órát kért, de továbbra is pótlóbuszok szállítják az utasokat. A közlekedés azonban fél 9-ig sem indult el.

A BKK Facebook-oldalán azt írta: aki teheti az Örs vezér tere felől vegye igénybe a 3-as villamost a Mexikói út felé, a 62-es villamost pedig a Blaha Lujza tér felé. Már 50 pótlóbusz van forgalomban – tették hozzá.

Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI megkeresésére azt mondta: a rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit és későbbre ígért részletes tájékoztatást.

Újra járható az M7-es autópálya Sormásnál ás a 2-es metrót is sikerült újraindítani

Tragikus baleset történt Egyházasrádóc közelében

Vigyázat! Havazás és ónos eső nehezítheti a közlekedést több megyében