Egyre jobban mennek a lányok

2017.07.14-16-a között került megrendezésre a KIA LOTOS versenysorozat negyedik versenyhétvégéje Szlovákiában.
2017.07.14-én szabadedzések voltak, ahol a technikai újításainknak köszönhetően Petra és Adri is nagyon jó tempót tudott menni.
Petra szempontjából az volt a cél, hogy a Q2-t elérje és tovább tudjon jutni az időmérő edzésen. Idén először ez sikerült is.
Adrinál pedig szerettük volna elérni, hogy tudjon az első 5-el menni. Ez is sikeresen megoldódott, hiszen a következő eredményeket érte el az időmérők alkalmával:

  1. edzés – 2.hely;
  2. edzés – 1.hely;
  3. edzés – 2.hely;
  4. edzés – 2.hely.

Nagyon bíztató volt a hétvége.
2017.07.15-én az időmérőn Adri 6. lett, de nagyon szoros volt a küzdelem. Majd technikai szabálytalanság miatt kizárták azt a versenyzőt, aki megnyerte az időmérőt.
2017.07.16-án az első versenyen a 66-os rajtszámú versenyző meglökte Adrit, majd mindketten a szallagkorlátnak csapódtak, onnan Adri vissza a pályára, ahol sajnos Petra is ütközött vele. Adri és Petra is fel kellett adja a versenyt az autók sérülései miatt.
A 66-os rajtszámú versenyző pedig kapott egy box áthajtásos büntetést.
A második versenyen Petra az utolsó elötti helyről indult, de fantasztikus versenyzéssel a 11. helyen fejezte be a versenyt. Petrának ez volt az idei év legjobb eredménye.
Adri az utolsó helyről indult, az első körben már 4 versenytársát megelőzte, amikor egy kicsúszó autónak ütközött a külső íven. Sajnos Adri autója megint sérült, ezért ki kellett állnia és nem tudta befejezni a versenyt.

A csapat számára pontok tekintetében nem volt nagyon gazdag ez a hétvége. Petra számára viszont ez volt az idei év legjobb hétvégéje, hiszen bekerült a Q2-be a 12.helyen és a második versenyen megszerezte idei legjobb eredményét.
Nagyon örülünk annak, hogy a tempónk most már az élmezőnnyel egyezik, úgyhogy nagyon várjuk a következő versenyhétvégét és a megmérettetést.
Jó érzés volt ezen a hétvégén látni, hogy milyen sokan követik a csapat munkásságát és mennyien szurkolnak nekünk. Sok rajongónk és Partnerünk látogatott meg minket ezen a versenyen, hogy személyesen szurkolhassanak nekünk.