Elektromosan tér vissza a motorkerékpár piacra a legendás Can-Am

A legendás, Can-Am enduro és cross motorok születésének ötvenedik évfordulójára, a márka visszatér a motorkerékpár piacra. Az Origin és a Pulse innovatív elektromos hajtásával, trendi külsejével akarja újrapozícionálni a jelenleg, quadok, homokfutók és trike-ok terén világhírű márkát. A két elektromos terepmotor mellett a jet ski piacon világelső Sea-Doo márkánál sem marad el az innováció: a Sea-Doo Rise a vízen sikló szárnyas deszkák piacán kavarja fel az állóvizet. 

Hallgass exkluzív podcasokat IDE,vagy IDE, illetve IDE kattintva!

Érkeznek a teljesen elektromos Can-Am Origin és Can-Am Pulse motorkerékpárok, valamint a forradalmian új Sea-Doo Rise „szárnyashajó-deszka”
–       A Can-Am bemutatja a Can-Am Origint, egy „kettős-célú” motorkerékpárt, amely éppolyan alkalmas terepre, mint közútra, és a Can-Am Pulse-t, a tökéletes motorkerékpárt a városon belüli és onnan történő utazásokhoz.
–       A Sea-Doo egy teljesen új elektromos „szárnyashajó-deszkával”, a Sea-Doo Rise-al emeli a szintet a vízisport iparban.
A BRP büszkén jelenti be, hogy amellett, hogy meglévő termékcsaládjainak villamosításán dolgozik, megragad minden lehetőséget, hogy új piacokra is lépjen forradalmian új elektromos termékeivel. 

A BRP bemutatja Can-Am teljesen elektromos motorkerékpárjainak első két modelljét, a Can-Am Origint és a Can-Am Pulse-t. 

A motorkerékpár-örökségére építve a BRP megváltoztatja az erőviszonyokat, és utat nyit a motorosok és az elektromos járművek szerelmeseinek új generációja előtt. Sőt, a BRP egy teljesen új elektromos szárnyashajó-deszkát jelent be Sea-Doo Rise néven. Mindhárom termék 2024 közepén lesz elérhető.
„Ma innovációs történetünk új magasságokba emelkedik a piacformáló elektromos termékek bemutatásával, amelyek fokozzák a fogyasztók élményét az úton és a vízen” – mondta José Boisjoli, a BRP elnök-vezérigazgatója. „Fél évszázaddal ezelőtt a Can-Am győzelmet aratott a pályán és az erdőben, ma pedig egy új örökség veszi kezdetét. A Can-Am Origin és a Can-Am Pulse, elektromos kétkerekű családunk első két modelljével arra készülünk, hogy visszaszerezzük motorkerékpár-örökségünket azáltal, hogy izgalmas vezetési élményeket készítünk egy teljesen új generáció számára.”

Boisjoli úr hozzátette: „A Sea-Doo Rise programmal a BRP kihasználja szakértelmét, hogy egy kiaknázatlan piaci kategóriát kezeljen, és a vállalatot a jövőbeni növekedés érdekében pozicionálja. Elhatároztuk, hogy kulcsszerepet vállalunk a szárnyashajózási vízisportágak növekedésében és demokratizálásában. Valódi BRP-módra olyan terméket terveztünk, amely könnyen használható és minden képzettségi szinthez adaptálható, ezáltal elérhetővé téve a víz fölé való emelkedést mindenki számára.”

A Can-Am és a Sea-Doo magyarországi importőr cége, a Jet Power Hungary Kft  (www.jetpower.hu) kommunikációs igazgatója Bóday Pál elmondta: bár az új motorokat élőben sajnos még nem lehet megtekinteni, új, európai színvonalú bemutatótermünkben már külön helyiséget alakítottunk ki az érkezésükre várva, hiszen a motorkerékpár piacra lépve egy új vevőkört szeretnénk magas színvonalon kiszolgálni. A közel negyed százada magyarországi importőri feladatokat ellátó Jet Power Hungary szóvívője hangsúlyozta: ” BRP csoport többi márkájához hasonlóan, a Can-Am motorkerékpárok üzemeltetésére, szervízelésére is speciális oktatással készülnek a műszaki kollégák, akikre nagyon büszkék vagyunk, hiszen anyacégünk és ügyfeleink szerint is a BRP termékeihez a világ legjobban értő specialistáiró van szó, és ez így lesz a Can-Am motorkerékpárok esetében is