Elérkezett a következő lépés a Scania új tehergépkocsi-generációja számára

  • Az XT töri az utat a Scania kínálatának kiszélesítéséhez
  • Számos nappali és hálófülke az R-, a G- és a P-szériában különböző tetőmagasságokkal
  • Tengelyek, alvázak és felfüggesztések a kihívást jelentő körülményekhez
  • Tengelykapcsoló pedál a Scania Opticruise váltóhoz – ám csak ott, ahol szükséges
  • Elektronikus rögzítőfék – csak egy példa a számos új opció közül
  • A Scania fókusza: minden egyes alkalmazáshoz személyre szabott megoldás, amely növeli az üzemidőt és a termelékenységet a nehéz kihívásokkal szembesülő építőipari fuvarozók számára

Folytatja új, elismerést kiváltó új tehergépkocsi-generációjának bemutatását a Scania – elérkezett az építőiparra koncentráló termékek és szolgáltatások premierjének ideje. A Scania előretolja állásait, s ezt a Scania XT változatokkal teszi. Robusztus dizájnja mind megjelenésében, mind funkciójában főként azon ügyfeleknek kedvez, akik a legnagyobb kihívásokat jelentő feladatokat végzik, amelyek a legnagyobb elvárásokat támasztják az üzemidő, a termelékenység és a robusztusság szempontjából.

Az XT generációval a Scania egyértelművé teszi, hogy nagyobb szerepet vállal az építőipari ágazatban.
Feltűnő jegyek jellemzik a Scania XT-modelleket, ilyen a jármű rendkívül robusztus eleje. Ez a változat egyúttal egyértelműen jelzi az építőipari növekedésünket célzó törekvésünket” – mondja Anders Lampinen, a Scania Trucks építőipari szegmensének igazgatója.
Három vagy négy évvel ezelőtt európai szinten offenzívát indítottunk, amely a Scania márkát fokozatosan erős szereplővé tette az építőipari szegmensben is.”
A Scania által kiépített piaci pozíció jelenti a kiindulási alapot az új tehergépkocsi-generáció építőipari járműveinek bemutatásához. A Scania termékek és szolgáltatások egész kínálatát nyújtja kifejezetten az építőipari fuvarozók felhasználásához szabva – ezen ügyfeleknek kell a legnehezebb kihívásokkal és a legkisebb haszonkulcsokkal megbirkózniuk.
Az új konfigurációk az építőiparban dolgozó ügyfelek számára jelentik a megoldás kulcsát.
A Scania új generációjának bemutatása 2016 őszén kezdődött a távolsági fuvarozás 11 különböző felhasználása számára kínált megoldással. A Scania XT-széria, a P-, a G- és az R-fülkék nappali kivitelei és a laprugók bemutatásával, valamint az olyan megoldások jóvoltából, mint a duplahajtású tengelycsoport, az építőipari fuvarozók immár hozzáférnek azokhoz a várva várt konfigurációkhoz, amelyekkel megbirkózhatnak a mindennapos feladataik során felmerülő változatos kihívásokkal.
Tudjuk, hogy nagy érdeklődés övezi az új generációt” – mondja Lampinen. „Rendkívül jó fogadtatásra talált, és természetesen az építőipari ügyfeleink vágytak már az új nappali fülkékre, a további motorváltozatokra és az általuk igényelt jellemző 6×4 és 8×4 konfigurációkra. Az érdeklődést az is fokozza, hogy a Scania egyértelműen szoros partneri kapcsolatot kíván kiépíteni ügyfeleivel, a legfontosabb prioritást a márka számára az jelenti, hogy vásárlói fenntartható nyereségességet érhessenek el.