Élje át az FIA Rally Világbajnokság 50 évét a WRC 10-zzel


Amint az FIA rali világbajnoksága 2022-ben megünnepli az 50. évadát, a NACON és a KT Racing fejlesztőstúdió bemutatja a WRC 10-et, a bajnokság hivatalos videojátékának legújabb részét. A WRC 9 sikerére építve, melyben naponta több mint 200 000 különleges színpadot játszanak, a francia stúdió és a kiadó számos fejlesztést és új funkciót ad hozzá ehhez az évfordulós kiadáshoz. A WRC 10-gyel átélheti a bajnokság legintenzívebb pillanatait, 1973-tól napjainkig! A NACON, aki az elmúlt években a versenyjátékok kiadásának kulcsszereplőjévé vált, további meglepetéseket és bejelentéseket fog tenni a következő napokban.

50 éves rally

A verseny 50 évének megünneplésére a WRC 10 egyedülálló jubileumi kiadást kínál, tele új funkciókkal és vezetési izgalmakkal. A retrospektív mód lehetőséget nyújt a játékosoknak arra, hogy újraéljék 19 eseményt, amelyek meghatározták a bajnokság történetét. Ezek a kihívásokkal teli speciális szakaszok próbára teszik a járművezetők képességeit azáltal, hogy az egyes korszakok sajátos feltételeit szabják meg. Vezessen hat történelmi gyűlést, köztük a legendás Acropolis Rallyt (Görögország) és a Rallye Sanremót (Olaszország), a WRC 20 legismertebb autójával: Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi, Toyota … Minden eddiginél több tartalommal, a rajongók imádni fogják a WRC 10-et és annak tiszteletét az 50 éves rally előtt.

Még magával ragadóbb

A fizikát, amelyet a kritikusok és pilóták már dicsértek a WRC 9-ben, tovább fejlesztették, hogy a játékosok még reálisabb élményt nyújtsanak. Az aerodinamikai erők irányítása, a turbó és a fékezés minden felületen különös figyelmet kapott, így a WRC 10 egyre pontosabb és intenzívebb vezetési érzéseket teremt. Az új kiadás teljesen átdolgozott hangtervével az elmélyülést is fokozták. Tapasztalja meg a rallyt, mintha ott lenne!

Hozz létre saját csapatot

Az óriási népszerűségnek örvendő Karrier módot egy új színezőszerkesztővel és a saját csapat létrehozásának lehetőségével is javítottuk. Mostantól alkalmazhatja saját színeit a bajnoki autókra, kiegészítve ezzel a 2021-es szezon 52 hivatalos csapatát. Vállalja a kihívást a saját egyéni csapatával!


A WRC 10 segítségével a vezető terepverseny-szimulátor újra feltalálja magát! Fejezze be a 2021-es szezont a dobogó tetején, és élje át a legintenzívebb pillanatokat az ikonikus autók volánjánál, hogy megünnepelje a verseny 50 évét.


6 történelmi pálya, köztük Akropolisz, San Remo, Németország, Argentína…
Több mint 20 legendás autó, köztük az Alpine, az Audi, a Lancia, a Subaru, a Ford, a Mitsubishi, a Toyota …
4 vadonatúj vereny: Észtország, Horvátország, Belgium és Spanyolország
A 2021-es szezon 52 hivatalos csapata (WRC, WRC2, WRC3, Junior WRC)

A WRC 10 2021. szeptember 2-án lesz elérhető a PlayStation®4, PlayStation®5, míg az Xbox One, Xbox Series X | S, PC és a Nintendo Switch ™ rendszeren később.