Előre szólunk, a délután se’ lesz jobb! (fotók+videó)

Mint arról a nap folyamán már beszámoltunk, hétfőn reggel összeomlott a főváros és az agglomeráció közlekedése – földön és föld alatt egyaránt.

A Kína-KKE csúcs miatt késtek el tízezrek a munkahelyükről/iskolájukból/dolgukról, mivel a szervezőknek annyi agya nem volt, hogy ne a hétfő reggeli csúcsforgalomban logisztikázzák  a kormányfőket.

Sokak türelme elfogyott ettől a gyökérségtől és néhányukból még nagyobb gyökérséget váltott ki…


Érkezett  néhány MTI fotó a reggeli (NEM) közlekedésről!

Budapest, 2017. november 27.
Rendõrök zárják le a József Attila utcát a Bajcsy-Zsilinszky úti keresztezõdésnél 2017. november 27-én. A kínai miniszterelnök látogatása és a Kína-Kelet-Közép-Európa (KKE) csúcstalálkozó miatt forgalomkorlátozásokat vezettek be a fõvárosban.
MTI Fotó: Mónus Márton Budapest, 2017. november 27.
Forgalmi dugó Budapesten, a Károly körúton 2017. november 27-én. A kínai miniszterelnök látogatása és a Kína-Kelet-Közép-Európa (KKE) csúcstalálkozó miatt forgalomkorlátozásokat vezettek be a fõvárosban.
MTI Fotó: Mónus Márton Budapest, 2017. november 27.
Forgalmi dugó Budapesten, a Hungária körúton 2017. november 27-én. A kínai miniszterelnök látogatása és a Kína-Kelet-Közép-Európa (KKE) csúcstalálkozó miatt forgalomkorlátozásokat vezettek be a fõvárosban.
MTI Fotó: Mónus Márton

 

http://egyszermarlattamautot.hu/2017/11/27/igy-nem-jutottak-el-az-emberek-az-iskolaba-munkahelyukre-rendelobe-dolgukra-hetfon-reggel/