Érkezik a vadonatúj Hyundai Kona Electric

Kompromisszumok nélküli autó

  • A vadonatúj  Hyundai Kona Electric bevezetésével, a Hyundai bemutatja az első teljesen elektromos, kompakt SUV-ot
  • Az új modell a két leggyorsabban növekvő autóipari trendet ötvözi: SUV felépítés, teljesen elektromos meghajtás
  • A Hyundai öko-autó sorozata osztályelső modell választékkal és két hajtáslánc típussal bővül

Egy szimpatikus roKON Amit magunknak választunk

 

A Hyundai a február 27-i hivatalos bemutató előtt közzétette az első előzetes képet első teljesen elektromos SUV-járól. A vadonatúj Kona Electric megerősíti a vállalat vezető szerepét az öko-autó szegmensben. A Hyundai lesz az első autóipari márka Európában, amely 2018 nyári piaci bevezetéssel mindenki számára elérhetővé teszi a teljesen elektromos, kompakt SUV-ot.

 

Hatékonyság és vezetési élmény találkozása

A vadonatúj Kona Electric két különböző hajtáslánccal lesz elérhető, a piac egyik legerősebb villanymotorját kínálva az ügyfeleknek, osztályelső, közel 470 kilóméteres hatótávolsággal (belső cél a WLTP előírásoknak megfelelően), és nagyszerű vezetési élménnyel. Ezen felül a sofőrök élvezhetik a számos kényelmi és kapcsolódási lehetőség, valamint az aktív biztonsági és vezetéstámogató segédrendszerek nyújtotta előnyöket.

 

A Hyundai egyesíti a gépjárműpiac két legfontosabb trendjét

A vadonatúj Kona Electric lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy ötvözzék az öko-mobilitást a SUV stílussal. Az autó piacra dobásával a Hyundai Európa első olyan autógyártója, amely egyesíti ezt a két leggyorsabban növekvő iparági trendet.

 

A Hyundai élen jár az öko-mobilitás terén, már jelenleg is a legszélesebb hajtáslánc kínálattal. A Hyundai hozta forgalomba az első tömeggyártású hidrogén-üzemanyagcellás járművet, az ix35-et, és nemrég mutatta be utódját, a vadonatúj Nexo-t. Ezenkívül a sikeres IONIQ az egyetlen olyan autó, amely háromféle elektromos hajtásláncot kínál ugyanazzal a karosszéria típussal. Az IONIQ Electric első helyezést ért el a rangos ADAC EcoTest 2017-en.

 

További részletek közzétételére február 27-én kerül sor, az autó világpremierje előtt a 2018-as Genfi Autókiállításon.