Érkeznek a teljesen elektromos Can-Am Origin és Can-Am Pulse motorkerékpárok

A Can-Am bemutatja a Can-Am Origint, egy kettős célú motorkerékpárt, amely éppolyan alkalmas terepre, mint közútira, és a Can-Am Pulse-t, a tökéletes motorkerékpárt a városon belüli és onnan történő utazásokhoz.
A Sea-Doo egy teljesen új elektromos szárnyashajó-deszkával, a Sea-Doo Rise-vel emeli fel a vízisport-ipart.
Can-Am

A Can-Am bemutatja teljesen elektromos motorkerékpár-kínálatának első két modelljét, a Can-Am Origint és a Can-Am Pulse-t. ©BRP 2022

Hallgass exkluzív podcasokat IDE,vagy IDE, illetve IDE kattintva!

A BRP Inc. (TSX:DOO; NASDAQ:DOOO) büszkén jelenti be, hogy amellett, hogy meglévő termékcsaládjainak villamosításán dolgozik, megragadja a lehetőségeket, hogy új piacokra lépjen játékokkal – elektromos termékek cseréje. A BRP bemutatja Can-Am teljesen elektromos motorkerékpárjainak első két modelljét, a Can-Am Origint és a Can-Am Pulse-t. A motorkerékpár-örökségére építve a BRP megváltoztatja az erődinamikát, és utat nyit a motorosok és az elektromos járművek szerelmeseinek új generációja előtt. Sőt, a BRP egy teljesen új elektromos szárnyashajó-deszkát jelent be, amely a Sea-Doo aláírást viseli – a Sea-Doo Rise néven. Mindhárom termék 2024 közepén lesz elérhető.

„Ma innovációs történetünk új magasságokba emelkedik a piacformáló elektromos termékek bemutatásával, amelyek fokozzák a fogyasztók élményét az úton és a vízen” – mondta José Boisjoli, a BRP elnök-vezérigazgatója. „Fél évszázaddal ezelőtt a Can-Am győzelmet aratott a pályán és az ösvényen, ma pedig egy új örökség veszi kezdetét. A Can-Am Origin és a Can-Am Pulse, elektromos kétkerekű családunk első két modelljével arra készülünk, hogy visszaszerezzük motorkerékpár-örökségünket azáltal, hogy izgalmas vezetési élményeket készítünk egy teljesen új generáció számára.”

Boisjoli úr hozzátette: „A Sea-Doo Rise programmal a BRP kihasználja szakértelmét, hogy egy kiaknázatlan piaci kategóriát kezeljen, és a vállalatot a jövőbeni növekedés érdekében pozicionálja. Elhatároztuk, hogy kulcsszerepet vállalunk a szárnyashajózási vízisportágak növekedésében és demokratizálásában. Valódi BRP-módra olyan terméket terveztünk, amely könnyen használható és minden képzettségi szinthez adaptálható, így elérhetővé téve mindazok számára, akik a víz fölé akarnak emelkedni.”

www.brp.com