Everrati elektromos autók a Royal Versailles-bál VIP vendégeinek

Az Everrati abban a megtiszteltetésben részesült, hogy elektromos ikonjait biztosíthatja az egyszeri Royal Versailles-i bálhoz, kulcsszerepet játszva VIP személyek sofőrjében az ultra-exkluzív jótékonysági rendezvényen.
Az újradefiniált Land Rover Series IIA fenntartható luxusban szállítja a brit és francia méltóságokat a Versailles-i palotába
Jótékonysági rendezvény, amelyen az európai jogdíj- és az UHNWI-k vesznek részt az UNICEF UK, a Lewa Wildlife Conservancy és a Street Child UK támogatására és pénzgyűjtésre.


Az Everrati Automotive Limited (Everrati), az elektromos járművek vezető technológiája és újító márkája abban a megtiszteltetésben részesül, hogy a nagy presztízsű Royal Versailles Ball 2022 kizárólagos autóipari partnerévé választották, elektromos ikonjai pedig kulcsszerepet játszanak az ultra-exkluzív versenyben. jótékonysági rendezvény.

A Versailles-i Királyi Bál egy zártkörű, meghívásos, fehér nyakkendős rendezvény, amelyet 2022. május 21-én a Versailles-i Palotában rendeznek meg Viktória királynő 203. születésnapja alkalmából. Látványos, egyszeri élmény lesz, tisztelegve III. Napóleon eredeti, 1855-ös bálja előtt, amelyen Viktória királynő díszvendégként vett részt.

A világ egyik legkörnyezetbarátabb autójaként az elektromos Land Rover Series IIA-t, egy alapvetően brit autót, amely a legmodernebb Everrati EV hajtásláncához igazodik, a VIP-vendégek fenntartható luxusban történő szállítására legalkalmasabb jármű.

A bálon 1100 fős exkluzív vendéglista vesz részt, köztük európai jogdíjasok, UHNW és HNW magánszemélyek, valamint blue-chip társaságok. A Royal Versailles Ball három csodálatos jótékonysági partnert támogat, az UNICEF UK-t, a Lewa Wildlife Conservancyt és a Street Child UK-t, akik oktatási programokat biztosítanak a világ sebezhető közösségeiben, valamint támogatják az ukrajnai háború által érintett gyermekeket és családokat. A rendezvény teljes bevételét ezeknek a kiválasztott jótékonysági szervezeteknek ajánljuk fel. Ezenkívül a Royal Versailles Ball Silent Auction – most élőben – luxuscikkek és élmények széles skáláját kínálja, hogy további forrásokat szerezzen: https://www.royalversaillesballauction.com

Justin Lunny, az Everrati Automotive Limited alapítója és vezérigazgatója így nyilatkozott: „Megtiszteltetés az Everrati számára, hogy részt vehet a világ egyik legrangosabb és legexkluzívabb eseményén – amelynek elektromos ikonjaink kulcsfontosságú részét képezik majd a vendégek élményének. Az Everrati elismert, hogy megőrzi a valaha készült legikonikusabb autókat, ugyanakkor biztosítja, hogy fenntarthatóan közlekedhessenek a modern, alacsony szén-dioxid-kibocsátású világban. A Royal Versailles Ball a királyi családok környezettudatos tagjait, valamint az UHNWI-ket is szívesen látja, akik a legfrissebb fenntartható luxusvezetési élményeket keresik.”

Az Everrati Land Rover Series IIA-ja – amelyet gondosan finomítottak és teszteltek a vállalat Upper Heyfordban, Oxfordshire-ben – vadonatúj elektromos járművek hajtásláncát tartalmazzák a világ vezető OEM-gyártóiból álló szakértői csapat jóvoltából. A terepjáró 60 kWh-s akkumulátorcsomagjának teljesítménye 150 LE, a 300 Nm-es nyomaték pedig újjáéleszti az autó eredeti karakterét, és a valódi, akár 125 mérföldes emissziós hatótávval párosul.

A minden jelentős piacon elérhető Everrati termékek iránt világszerte megnövekedett kereslet a fenntarthatóság-tudatos évezredek és a Z generációs vásárlók élén áll, akik olyan ikonikus autókat keresnek évtizedek óta, mint a 80-as és 90-es évek, amelyek elektromos energiát igényelnek a belső égésű helyett. Az Everrati vásárlói egyben hagyományos autógyűjtők is, akik rajongnak a legújabb autótechnológiákért.

Az Everrati modellkínálata a Porsche 911 (964) Coupe, Targa, Cabriolet Pure, Signature és Gulf Signature Edition elektromos változataiból, a Land Rover Series IIA-ból, a Superformance-szal együttműködő GT40-ből, beleértve a hivatalosan engedélyezett Gulf Editiont, és a Mercedes-Benz W113 SL „Pagoda”.

A rendelési könyvek a www.everrati.com webhelyen minden modell esetében nyitva állnak a jutalékokra, kérésre egyedi finanszírozási csomagok állnak rendelkezésre.