Ezúttal a H8-as utasait szivatják

Változások a H8-as HÉV közlekedésében július 8-tól 27-ig felújítási munkák miatt
2017. július 8-tól 27-ig két ütemben változik a H8-as HÉV közlekedése pályafelújítási munkák, valamint a Szentjakab és Gödöllő, Erzsébet park állomások közötti Ganz-híd bontása miatt. Július 8-tól 16-ig, valamint 22-én és 23-án a HÉV-szerelvények rövidített útvonalon, az Örs vezér tere és Mogyoród között járnak, a kimaradó szakaszon pótlóbusz viszi az utasokat. Július 17-től 21-ig, valamint 24-től 27-ig a HÉV a teljes vonalon jár, azonban Mogyoród állomáson mindkét irányból érkezőknek egy másik, továbbközlekedő szerelvényre kell átszállnia.

Közlekedési rend július 8-16., valamint 22-23. között

Július 8-tól (szombattól) 16-ig (vasárnapig), valamint 22-én (szombaton) és 23-án (vasárnap) a H8-as HÉV rövidített útvonalon, az Örs vezér tere és Mogyoród között viszi az utasokat.

  • Mogyoród és Gödöllő között H8-as jelzéssel közlekedik HÉV-pótló autóbusz. A pótlóbusz Szentjakabra nem tér be.
  • Szentjakab a Mogyoródról induló H8SZ jelzésű úgynevezett Telebusszal közelíthető meg, amely csak akkor indul, ha erre az utasok részéről igény jelentkezik.

A H8-as pótlóbusz közlekedése

A Mogyoród H felől Gödöllő H felé közlekedő busz a Vasút utca–Gödöllői út–3-as főút–Szabadság út–Táncsics Mihály utca–Kossuth Lajos utca–Dózsa György út–Szabadság tér–Szabadság út–Állomás út–Állomás tér útvonalon halad, az alábbi >>>
 
http://egyszermarlattamautot.hu/tag/kozlekedes/