Ford Pro

A Ford Európa 20 legfontosabb európai piaca Ausztria, Belgium, Nagy-Britannia, Csehország, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Írország, Olaszország, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Spanyolország, Románia, Svédország és Svájc

Az IHS Markit 2014-2021 közötti újautó-regisztrációs adatai alapján, amit kormányzati és egyéb forrásokból állítottak össze, és a 2022 februári adatok szerint több mint 80 országban regisztrálják a forgalomba állított új gépjárművek 95 százalékát. A Transit-család regisztrációs adataiba beleszámítják a dobozos áruszállító, a személyszállító, a fülkés alvázas és az egyedi felépítményű Ford Transit és a Transit Custom modelleket is, míg a Transit Connect és a Transit Courier modelleket nem.

A Ford Telematics Essentials elérhetősége piaconként változhat. A Ford Telematics teljes verziója előfizetéses alapon elérhető, a Ford Smart Mobility szabályai és leírása szerint, széleskörű elérést enged különböző alkalmazásokhoz, emellett a jármű állapotához, beleértve annak helyét, útvonalát, a vezető viselkedését, az üzemanyag-felhasználást, és egyéb diagnosztikai adatokat, és tartalmaz egy kapcsolódó applikációt, amelyen keresztül a flottakezelőhöz csatlakozik

Tervezett hatótávolság és töltési idő a gyártó által mért tesztértékek és a WLTP vezetési ciklus szerinti számítások alapján. A tényleges hatótávolságot olyan tényezők is befolyásolhatják, mint a külső körülmények, a vezetési stílus, a jármű állapota, a lítiumion akkumulátor kora és állapota.

Az üzemanyag/energiafogyasztási, CO₂-kibocsátási és az elektromos üzemmódban megtehető hatótávolság WLTP mérés szerinti adatait az Európai Unió 715/2007/EC számú szabványa által előírt technikai kívánalmak és műszaki adatok alapján, illetve a legfrissebb 2017/1151 direktíva alapján regisztrálták. Az alkalmazott, szabványos tesztelési eljárások lehetővé teszik a különböző járműfajták és gyártmányok összehasonlítását.

A FordPass Connect, a FordPass App, és a kiegészítő csatlakoztatott szolgáltatások szükségesek a távolról vezérelhető szolgáltatásokhoz (lásd: FordPass Felhasználási Feltételek). A csatlakoztatott szolgáltatások és funkciók működése a kompatibilis hálózat rendelkezésre állásától függ. A technológia, a mobilhálózatok és a járművek fejlődése korlátozhatja a csatlakoztatott szolgáltatások és funkciók működését. A FordPass Pro okostelefonos alkalmazás használatához a FordPass Connect rendszenek bekapcsolt állapotban kell lennie a járműben. A. FordPass Pro alkalmazás kompatibilis az Apple és Android okostelefonokkal, és megvásárolható 20 európai piacon az Apple App Store és a Google Play Store kínálatából.

Becsült éves érték, amelynek alapja: (1) a partnerek visszajelzése a jármű állapot kijelző figyelmeztetésére a FordPass Pro/Ford Telematika rendszerekben (amely segít elkerülni az országúti assistance szolgálat kihívását), (2) kalkulált időtartam, amelyet a partner megspórol a Ford Transit Centrumok karbantartási és szerviz szolgáltatásainak igénybevételével (beleértve az Express Szervizeket). A valós megtakarítás függ az egyedi jellemzőktől (pl. vezetési stílus, a jármű használati módja). További információ: https://www.ford.hu/haszongepjarmuvek

A FordPass Connect, a FordPass okostelefonos alkalmazás és a kiegészítő csatlakoztatott szolgáltatások szükségesek a távolról vezérelhető szolgáltatásokhoz (lásd: FordPass Felhasználási Feltételek). A csatlakoztatott szolgáltatások és funkciók működése a kompatibilis hálózat rendelkezésre állásától függ. A technológia, a mobilhálózatok és a járművek fejlődése korlátozhatja a csatlakoztatott szolgáltatások és funkciók működését. A csatlakoztatott szolgáltatás nem tartalmazza a WiFi-hotspotot.

A hálózatba kacsolt járművek adatai csak azokhoz a márkakereskedőhöz jutnak el, amelyek kapcsolatban állnak az ügyféllel, és kizárólag arra szolgálnak, hogy a kereskedő a jármű szervizeléssel kapcsolatos tanácsadást folytasson, illetve, hogy előzetes hibameghatározást végezzen, mielőtt az autó megérkezik a szervizbe. A szolgáltatás elérhetősége az adott piac és márkakereskedő részvétele alapján változhat.

Oldalak: 1 2