Halálos vonatbaleset történt Csengelénél

Halálos vonatbaleset történt Csengelénél

Pótlóbusz jár Kiskunfélegyháza és Kistelek között, és akár félórát is késnek a vonatok a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon baleset miatt – közölte az Mávinform hétfő reggel Facebook-oldalán.

    A Nyugati pályaudvarról Szegedre tartó Kárász InterCity vonat Petőfiszállás és Csengele között egy vasúti átjárónál személygépkocsival ütközött össze. A fénysorompó jól működött, piros jelzést adott. A vonaton senki nem sérült meg – írták.

     Egy ember meghalt a hétfő reggeli csengelei vasúti balesetben – közölte a rendőrség a honlapján.

    Nyolc órakor, Csengele külterületén egy vasúti átjáróban vonat és személygépkocsi ütközött össze. A gépkocsi vezetője a helyszínen meghalt, a vonaton utazók közül senki nem sérült meg – olvasható a police.hu oldalon.


    A katasztrófavédelem azt közölte honlapján, hogy a balesethez több településről érkeztek tűzoltók.


    A Mávinform korábban a Facebook-oldalán azt írta, hogy a Nyugati pályaudvarról Szegedre tartó Kárász InterCity ütközött össze a gépkocsival; a fénysorompó jól működött, piros jelzést adott.


    A helyszínelés ideje alatt – várhatóan hosszabb ideig – azon a szakaszon nem közlekedhetnek a vonatok, ezért Kiskunfélegyháza és Kistelek között pótlóbuszok járnak. A Budapest-Cegléd-Szeged vonalon akár félórát is késhetnek a vonatok a baleset miatt.

További közlekedési híreink:
https://egyszermarlattamautot.hu/category/kozlekedes/