Három hétig forgalomkorlátozás okozhat torlódást az M3-ason Füzesabonynál

Sebességkorlátozás mellett csak egy sáv járható hétfőtől október 21-ig az M3-as autópályán Füzesabonynál, a Budapest felé vezető oldalon, a térségben torlódásra kell számítani – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az MTI-vel.

A közlemény szerint az autópálya főváros felé vezető oldalán a 113-as és 115-ös kilométer között nagyfelületű burkolatjavítási munkákat végeznek, ezért van szükség a forgalomkorlátozásra.
Hétfőn 10 órától várhatóan október 21-én 12 óráig az M3-as autópálya forgalma ezen a szakaszon váltakozva egy forgalmi sávra szűkül, továbbá óránkénti 60 kilométeres sebességkorlátozást vezetnek be. Október 11-ig a füzesabonyi (114-es) csomópont kihajtóágát is lezárták. Kerülni az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán a mezőkövesdi csomópontban lehajtva a 3-as főúton lehet.

A munkálatok ideje alatt torlódásra kell számítani, az autósok a forgalmi viszonyokról a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform osztályánál (+36-1-336-2400) vagy a www.utinform.hu weboldalon tájékozódhatnak.

http://egyszermarlattamautot.hu/2017/10/02/szoltunk-elore-lezartak-krisztina-ter-kornyeket-tobb-bkk-jaratot-erint-korlatozas/