Herczig Norbert kilencedik (vagy tizedik?) lett a Kanári-szigeteken

    A Herczig Norbert, Bacigál Igor egység a kilencedik helyen végzett a rali Európa-bajnokság harmadik állomásán, a Kanári-szigeteken.

    A VPB Kommunikáció beszámolója szerint a mezőny pénteken és szombaton is hat-hat szakaszt teljesített. A Skoda Rally Team MRF Tyres Hungaria duója a verseny felénél tizedik volt, és végül egy helyet javított.


    “Nehéz futamon vagyunk túl. Az egyszámjegyű helyezésnek örülünk, és a csapatunkat is segítettük, a csapattársainkat is támogattuk” – nyilatkozta Herczig. Hozzátette, egy csapatdöntés következményeként tesztelték az abroncsokat, vagyis eltérő gumitaktikával versenyeztek.


    A következő futam Lengyelországban lesz június közepén.

(MTI)

A csapat facebook posztja szerint:

A 10. helyen zárták a fiúk a Rally Islas Canarias-t!

Sikeresen teljesítették Norbiék az idei Rally Európa-bajnokság harmadik futamát, a Kanári-szigeteki rally-t. A duó a 10. helyen hozta be az R5-ös Fabia-t, további 7 értékes pontot szerezve ezzel a roppant szoros bajnokságban. Kimerítő, nehéz versenyen vannak túl, keményen megdolgoztak az eredményért, de a következő – lengyelországi – verseny előtti szűk egy hónapban lesz egy kis idejük töltődni!

Csomós Mixiék egy kis “korlátsimitás” után a 12. helyen végeztek abszolútban. László Martinék az ERC4 Junior kategóriában a 7.helyen értek célba, míg Herczig Patrik a TOK Sport Cliójával kategória 6. lett.