Hétvégi határtalan hányinger! Hyundai Huracán

A Lamborghini birtoklása sokak álma, de sajnos ezt csak a leggazdagabbak tapasztalhatják meg. Itt jönnek be a replikák és a Lamborghini ihletésű bodykitek.

Ha rendszeres olvasója vagy a Carscoopsnak, valószínűleg rengeteg Lamborghini replikát látott már az évek során. Néhányuk meglehetősen lenyűgöző, de a legtöbb olcsónak és ragacsosnak tűnik. Noha ez az alkotás nem egy teljes Lamborghini-másolat, hanem egy karosszériakészlet, amelyet azért készítettek, hogy ennek a Hyundai Elantrának a Huracán érzetét adja, ez mégis meglehetősen furcsa.

Először a Facebookon botlottunk az Elantráról készült fotókra. Nem világos, hogy pontosan hol található az autó, de a tulajdonosa nyilvánvalóan alig várta, hogy némi „stílust” és agressziót adjon a meglehetősen unalmas szedánnak, és ezt meg is tette néhány meglehetősen drámai változtatással.

Insta, Fész, Youtube, Troll

A Hyundai legnyilvánvalóbb módosítása az első lökhárító felszerelése, amely nem különbözik attól, amit a Huracánon talál. Ennek megfelelően két nagy légbeömlő és egy kis központi rács található. A Lamborghini jelvényhez hasonló alakú jelvény is szerepel, bár úgy tűnik, hogy inkább lovat ábrázol, mint bikát.

A változtatások az autó oldalán folytatódnak, és kiterjednek a meghosszabbított oldalszoknyákra és egy fekete kerékkészletre, narancssárga féknyergekkel. Végezetül néhány furcsa mód a hátsó részen készült, bár úgy tűnik, hogy nem a Huracan ihlette őket. A legszembetűnőbb változás az új hátsó lökhárító, narancssárga díszítéssel és drámai diffúzorral. Van egy új jelvény is, amelyen ismét egy ló látható.