Innovatív megoldások a városi mobilitásért

A PEUGEOT innovatív megoldásai a városi mobilitás terén

A PEUGEOT azon gyártók egyike, akik folyamatosan azon dolgoznak, hogy újító szellemű megoldásokkal válaszoljanak az olyan égető kérdésekre, mint a belvárosok egyre nehezebb megközelíthetősége. Ennek szellemében fejlesztette ki a márka az e-Kick elektromos rásegítésű és összecsukható robogót, amelyet idén májusban az új PEUGEOT 3008 szabadidő-autó leleplezése alkalmából mutatott be.

A PEUGEOT és a robogók gyártásában a világ legjobbjai közé tartozó MICRO vállalat által közösen kifejlesztett, kettős márkanévvel fémjelzett e-Kick tökéletesen megtalálja a helyét az új PEUGEOT 3008 és 5008 szabadidő-autók csomagtartójában a kivehető akkucsomaggal és a dokkolóval együtt, amely lehetővé teszi, hogy bármikor rendelkezésre álljon, amikor csak szükség van rá.

Ám ez még nem minden! Az új PEUGEOT 5008 szabadidő-autóval együtt mutatja be a márka az e-Bike eF01 elektromos rásegítésű, összecsukható kerékpárt, amely nemcsak szembeötlően modern formatervével, hanem könnyű kezelhetőségével és egyszerű tárolásával is lenyűgöz. Az e-Kickhez hasonlóan az e-Bike praktikusan elhelyezhető az új PEUGEOT 5008 SUV csomagterében kialakított dokkolóban.

Nem mindennapi ajánlat ez olyan gépkocsi tulajdonosoknak, akik az autó mellé szívesen választanak kiegészítő közlekedési megoldást úti céljuk zökkenőmentes, korlátok nélküli eléréséhez. Annál is inkább jó választás ez, mert mindkét eszközt bevihetjük a MYPEUGEOT mobil alkalmazásba, amely valós időben mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, a megtehető hatótávot, az időjárási információkat és a navigációs utasításokat. Ez az ötletes eszköz gyökeresen megváltoztatja a városi emberek életét. Vége a korlátoknak, éljen a szabadság!

Peugeot 5008 képgaléria (1.) >>>

Peugeot 5008 képgaléria (2.) >>>

Peugeot 5008 képgaléria (3.) >>>

Peugeot 5008 képgaléria (4.) >>>

Peugeot 5008 képgaléria (5.) >>>