Itt a Land Rover Discovery Metropolitan Edition

Itt a Land Rover Discovery Metropolitan Edition

A Land Rover Discovery új, limitált kiadása vonzóbb, mint valaha. A Metropolitan Edition kivitel modern technológiák széles választékával teszi még kényelmesebbé, még praktikusabbá a Land Rover hétszemélyes családi szabadidőjárművét.

A Discovery család csúcsmodelljeként az új Metropolitan Edition egyedi külső optikai részletekkel és bőséges alapfelszereltséggel nyűgözi le ügyfeleit.


Az új Metropolitan Edition a Discovery család legjavát nyújtja. Alapját a Bright Atlas kivitelű hűtőmaszkkal és Discovery felirattal büszkélkedő, karakteres R-Dynamic HSE kivitel adja. Ehhez társulnak a Hakuba Silver árnyalatú alsó lökhárító-betétek, a 22 colos, Gloss Grey részletekkel díszített, Diamond Turned kidolgozású könnyűfém keréktárcsák, a fekete Land Rover féknyergek, a sötétített ablaküvegek, valamint a nyitható panoráma napfénytető.


Az alapfelszereltséghez tartozik a head-up display és a fűthető kormánykerék, a vezeték nélküli telefontöltő és az elülső hűtőrekesz, valamint a négyzónás klímaberendezés. Az utasteret Titanium Mesh dekorelemek díszítik.

Ami a modellkínálat további tagjait illeti, az R-Dynamic kivitel mostantól alapkivitelben kínálja a Gloss Black árnyalatú fekete kontraszt tetőt. A Discovery változatlanul kategóriájának legjobb közúti- és terepképességekkel rendelkező, legsokoldalúbb képviselője, amely felülmúlhatatlan 3500 kg-ot képes vontatni, míg a bonyolult tolatási manőverek végrehajtásában fejlett utánfutó tolatásvezérlő rendszer segíti a vezetőt.


A Discovery modellcsaládhoz is megrendelhető a Land Rover fejlett utastéri levegőtisztító rendszere PM2.5 szűrővel, amely folyamatosan ellenőrzi a beltéri levegő minőségét, és az egészségesebb környezet érdekében kiszűri abból a káros részecskéket.