Itt az új Nissan Qashqai

A továbbfejlesztett prémium crossover kimagasló új formatervvel, technológiákkal és teljesítménnyel

  • Európa legnépszerűbb crossovere megújult, és jelentős prémium fejlesztésekkel érkezik

  • A formatervet, minőséget, technológiákat és teljesítményt is érintő fejlesztések alapjául a 2,3 millió tulajdonos véleménye szolgált

  • Az új Tekna+ felszereltséggel minden eddiginél tökéletesebb lesz az új Qashqai

  • 2018 tavaszától elérhető lesz a ProPILOT autonóm vezetési technológiai rendszer, mely több választási lehetőséget és nagyobb szabadságot nyújt a vezetés során

  • A gyalogosfelismerésre is képes Intelligens vészfékezési asszisztens csak egy a frissen érkezett Nissan Intelligent Mobility technológiák közül

  • Az európai értékesítés 2017. júliusában indul

A Nissan Qashqai, Európa legnagyobb számban eladott városi crossovere, jelentős fejlesztéseket kapott, melyek tovább erősítik prémium státuszát. A modell fejlesztései négy területre koncentrálódtak: megújult külső formaterv, még magasabb szintű minőséget képviselő belső tér, továbbfejlesztett vezetési élmény, és végül, de nem utolsósorban, az új Nissan Intelligent Mobility technológiák. Mindezek célja, hogy az ügyfelek még nagyobb kényelmet és nyugalmat élvezhessenek autójukban.

A szerteágazó módosítások az ügyfelek véleményét és ötleteit tükrözik, céljuk, hogy megerősítsék a Qashqai pozícióját a szegmens vezetőjeként. A felszereltségi szintek között megjelent a Tekna+, mely a luxus új szintjét jelenti a C szabadidő-autó szegmensben.

Már 2007-es bemutatásakor is valódi úttörőnek számított a Qashqai, és azóta is magabiztos vezethetőségéről ismert.  Számos, a felszín alatt megbúvó fejlesztés gondoskodik arról, hogy a Qashqai kimagasló kezelhetősége még magasabb szintre léphessen.

Innovatív technológiák érkeztek, míg más funkciók új biztonsági fejlesztéseket kaptak. A rugalmasság és a szabadság újabb szintjét kereső ügyfelek számára az új Qashqai a Nissan ProPILOT nevű önvezető rendszerével innovatív és új lehetőséget fog nyújtani.

Philippe Saillard, a Nissan Europe értékesítésért és marketingért felelős alelnöke a következőket fűzte a hírhez: „2014-es megjelenése óta a Nissan Qashqai második generációja utolérhetetlen nagykövete volt crossover modellcsaládunknak és a Nissan márkának is. Értékesítési szempontból csodálatos teljesítményt nyújtott, melynek köszönhetően hamar a szegmens élén találtuk magunkat. A formaterv, a minőség, a technológiák és a vezetési dinamika prémium fejlesztései miatt biztosak vagyunk abban, hogy a sikertörténet folytatódni fog.”

A Qashqai fejlesztésének feladatát a Nissan angol, spanyol és német mérnökcsapatai kapták. Az autó továbbra is a Nissan csúcstechnológiás sunderland-i gyártóüzemében készül az Egyesült Királyságban, mely Európa egyik leghatékonyabb autógyára.

A Qashqai az idei Genfi Autószalonon mutatkozott be, és az európai értékesítés 2017. júliusában indul.

Új Nissan Qashqai képgaléria (1.) >>>

Új Nissan Qashqai képgaléria (2.) >>>

Új Nissan Qashqai képgaléria (3.) >>>