Itt a Michelin Primacy 4

A MICHELIN BEMUTATJA új abroncsát:

MICHELIN PRIMACY 4

BIZTONSÁGOS ÚJONNAN, BIZTONSÁGOS KOPOTTAN (1)

 

A Michelin a közlekedés fenntartható fejlesztésén dolgozik, missziójához híven mutatja most be a PRIMACY család legújabb tagját, az új Michelin Primacy 4 abroncsot, mely referenciaként szolgál a biztonság terén. Három éves fejlesztő munka előzte meg az új gumi piacra kerülését. Ennek eredményeként az abroncs magas teljesítményt nyújt nedves útfelületen az első használattól a jogszabályban megengedett 1.6 mm-es kopottságig egyaránt. Ezáltal megfelel az élettartam végéig tartó abroncsteljesítmény stratégiának, vagyis annak az elvárásnak, hogy kopottan is magas teljesítményt nyújtson.

A legújabb generációs elasztomereknek köszönhetően a Michelin Primacy 4 abroncs hosszú élettartamot és egyedülálló fékhatást biztosít nedves útfelületen új és kopott állapotban egyaránt.

Ahhoz, hogy ezt a tapadást elérje, optimalizált futófelületet kapott, mintázata még kopott állapotban is megőrzi kiváló vízelvezető teljesítményét.

A Michelin Primacy 4 guminak újonnan és kopottan is kiváló a fékezése nedves úton. 205/55 R16 91V méretben a versenytársakkal összehasonlítva.

átlagosan 0,9 méterrel rövidebb fékútra képes. Kopottan, a versenytársak átlagához képest 2,8 méterrel rövidebb a Michelin Primacy 4 fékútja.

Az új Michelin Primacy 4 gumiabroncson a kopottság szintje is egyszerűbben olvasható. A hagyományos, oldalfalon elhelyezett Michelin Mester jelöléssel egyvonalban a barázdák aljában is látható kopásjelző. A kétfajta jelöléssel egyszerűen meghatározható a gumi kopottsága.

A közvetlen versenytársakkal összehasonítva az új Michelin Primacy 4 átlagosan 18 000 kilométerrel (3) tovább tart, bizonyítva, hogy hosszútávon is képes a kiváló teljesítményre.

Az új Michelin Primacy 4 abroncs tökéletes példája a Michelin csoport stratégiájának: a fogyasztók mindvégig biztonságban kell, hogy vezethessenek az abroncs teljes élettartama alatt, egészen a jogszabályban megengedett 1,6 mm-es kopottságig.

MICHELIN PRIMACY 4 2018 januárjától 64 méretben kapható:

7 méret 15 colban

17 méret 16 colban

30 méret 17 colban

10 méret 18 colban