Január  végén érkezik az új Gordon Murray

Január végén érkezik az új Gordon Murray

  • Az új globális központ és a technológiai kampusz lesz a GMA második vadonatúj autójának gyártási helyszíne
  • A vadonatúj autó egy Supercar GT lesz, amelyet január 27-én mutatnak be világszerte

A Gordon Murray Group bejelentette, hogy új globális központja és technológiai kampusza lesz a Gordon Murray Automotive második vadonatúj autójának fő gyártóhelye. 

A vadonatúj autót január 27-én mutatják be világszerte. A tervek szerint a világ legjobb Supercar GT-je lesz, és csatlakozik a T.50-es és T.50-es Niki Laudához a GMA-kínálatban.

Az építési munkálatok hamarosan megkezdődnek a Highams Parkban, az Egyesült Királyságban, Surrey állambeli Windleshamben, ahol a Gordon Murray csoport új globális központja található. A korszerű létesítmény egy 50 millió GBP értékű beruházás eredménye, és a jövőbeni gyártási létesítmények mellett járműtervezés, fejlesztés, tesztpálya, örökségközpont, valamint vásárlói értékesítési és szervizcsomagok is helyet kapnak majd. A fejlesztés első szakaszát a következő hetekben mutatják be. Várhatóan az új Supercar fejlesztési munkáinak nagy része is a Highams Parkban fog befejeződni.

Gordon Murray professzor, a Gordon Murray csoport elnöke

„Biztos vagyok benne, hogy az új Supercarunk és az új otthonunk is megváltoztatja a helyzetet az Egyesült Királyság autóiparában. A következő két évben számos fontos mérföldkő vár a központunkra. Az egyik legfontosabb azonban január 27-én lesz, amikor bemutatjuk az első Gordon Murray Automotive járművet, amelyet ott gyártanak. Mindannyian rendkívül izgatottak vagyunk, hogy mindössze három hét múlva egy ilyen jelentős autót tárhatunk a világ elé.”