Jelentős forgalomkorlátozások Nyíregyházán

A Nyíregyházán rendezett Rally Európa-bajnokság 2021 belvárosi gyorsasági futamának ideje alatt az alábbi forgalomkorlátozásokra számíthatnak:

2021. október 21-én 19 óra és 22 óra között a pályabejárás idején, valamint a verseny napján 2021. október 24-én 7 óra és 15 óra között:

  • Nyíregyháza belvárosát lezárják,
  • a Bocskai utca az Inczédy sortól, a Hunyadi út a Vay Ádám körúttól, valamint a Szent István utca, az Iskola utca, az Országzászló tér és a Kálvin tér sem lesz járható.

Nyíregyháza belvárosában rendőri forgalomirányítás mellett halad majd a forgalom, ezért fokozott körültekintéssel közlekedjenek.

Felhívjuk az állampolgárok figyelmét, hogy a verseny útvonalára a futam ideje alatt senki sem engedhető be, de a környező utcákba a rendőr vagy a biztosító személyzet tagja – a lakcímkártya bemutatása ellenében – az ott lakókat, valamint az oda érkezőket indokolt esetben beengedi.

Kérjük, hogy a verseny napján 7 óra és 15 óra között a belvárost kizárólag gyalogosan közelítsék meg.

Megnövekedett forgalomra kell még számítaniuk a közlekedőknek 2021. október 23-án és 24-én a 38-as számú főút Nyíregyháza és Tokaj közötti szakaszán. 

További közlekedési híreink:
https://egyszermarlattamautot.hu/category/kozlekedes/A verseny valamennyi gyorsaságiáról kaphatsz első kézből információkat, ha követed a Rallye Rádió adását!