Kibővített választék autóbuszokhoz

Az új SmartTouring DL22 egészíti ki a Hankook abroncsválasztékát távolsági autóbuszokhoz

A prémium abroncsgyártó Hankook új hajtott tengelyre való abroncsot kínál távolsági autóbuszokhoz Európában. Az új SmartTouring DL22 modell a már korábban is kapható SmartTouring AL22 mellett a Hankook nagytávolságú utakra kínált autóbusz abroncsválasztékát egészíti ki. A vállalat a nagytávolságú autóbuszos utazás egyre növekvő jelentőségére, illetve az alacsony gördülési zajt és jó menetkényelmet biztosító csúcstechnológiás autóbusz abroncsok iránti kereslet növekedésére ad választ ezzel a modellel.

Az új SmartTouring DL22 bemutatásával a prémium abroncsgyártó Hankook autóbusz abroncsok teljes választékát kínálja autóbusz flottát üzemeltető ügyfeleinek. A vállalat a nagy távolságú autóbuszos utazás folyamatos bővülésére való tekintettel szélesítette választékát a távolsági autóbuszok hajtott tengelyére tervezett új abroncsokkal.

A SmartTouring DL22 rendkívül alacsony zajszintjével kiemelkedő menetkényelmet biztosít. A speciális futófelületi mintázat egyenletes abroncskopást garantál állandó használat mellett, ugyanakkor magas futásteljesítményt és hosszú élettartamot tesz lehetővé. A Hankook legtöbb hajtott tengelyre való abroncsához hasonlóan az új négy évszakos gumiabroncs is 3PMSF (3 hegycsúcs, hópehely) szimbólumot és M+S jelölést kapott. A V alakban elrendezett 3D-s lamellák kiemelkedő tapadási és vonóerőátviteli jellemzőket tesznek lehetővé havon és nedves úton egyaránt, anélkül, hogy ez negatív hatással lenne a futásteljesítményre. A SmartTouring DL22 lamella-technológiája kiváló hosszirányú és oldalirányú tapadást, valamint úttartást biztosít. A SmartTouring DL22 alacsony gördülési ellenállása hatékony üzemanyag-fogyasztást tesz lehetővé.

Az abroncsgyártó továbbra is kínálja a rövid és közepes távolságra tervezett abroncsválasztékát, többek között a jól bevált AU03+ abroncsot. Ezt a modellt speciálisan a városi stop-and-go forgalom és az országutak követelményeinek kielégítésére tervezték, és kimondottan jól megfelel a menetrend szerint közlekedő városi buszokhoz. Az oldalfalakat nemrégiben megerősítették, hogy még biztonságosabb és hatékonyabb használatot tegyenek lehetővé a városi forgalomban; emellett még szélesebb és mélyebb oldalfalvédőt építettek be, mely védi az abroncsot a sérülésektől, beleértve a kavicsok beszorulását és a járdapadkákhoz való ütődést. A négy évszakos abroncs 275/70R22.5 méretben kapható, M+S és 3PMSF (3 hegycsúcs, hópehely) szimbólumokkal jelölve.

A SmartTouring DL22 elérhető méretei:

Futófelület

Méret

LI

Jelölés

Hópehely

M+S

Elérhetőség

DL22

295/80R22.5

154/149M

C/C/W1/70dB

2018 2. negyedév

A SmartTouring DL22 műszaki jellemzői

Négy fő mintaárok

– A négy fő mintaárok nagyfogú mintaelem-merevséget garantál, ezért döntő fontosságú a SmartTouring DL22 kiemelkedő vonóerőátviteli jellemzői tekintetében.

A futófelületi mintaelemek elrendezése

– A normál és 3D-s lamellák magas fokú futásteljesítményt, nagyfokú menetkényelmet és alacsony zajképződést garantálnak. Ennek eredménye a megbízható hosszirányú és oldalirányú tapadás, valamint a kiváló úttartás.

V-alakú 3D-s lamellák

– A V-alakban elrendezett 3D-s lamellák kiemelkedő téli teljesítményt biztosítanak.