Kiss kamionja versenyképes, megnyerte a vasárnapi időmérőt

   A Kiss Norbert szombaton balesetet szenvedett kamionján egész éjszaka dolgoztak a szerelők, így a címvédő és háromszoros Európa-bajnok magyar versenyző ott volt a Hungaroringen, a gyorsasági kamion Eb magyarországi fordulójának vasárnapi időmérőjén, amelyen aztán a legjobbnak bizonyult.

    Kiss közösségi oldalán köszönte meg a Révész Racing műszaki stábjának “az egész éjszakás, reggelig tartó munkát”, amelynek eredményeként a kamion megfelelt a gépátvételen. Ezt követően Kiss már a bemelegítő körökön a legjobbnak bizonyult, miként utána az időmérőn is, így a 12.40 órakor kezdődő harmadik futamon majd az élről rajtolhat.


    A Révész Racing 37 éves szombathelyi versenyzője szombaton a délelőtti első futamon rajt-cél győzelmet aratott, majd a fordított rajtrácsos, második menetben – amelyen a nyolcadik pozícióból indult – óriási baleset szenvedő alanya volt. Kiss ugyan sértetlenül úszta meg a történteket, kamionjában azonban nagyon komoly károk keletkeztek, amelyek kérdésessé tették számára a vasárnapi folytatást.

    A további program:
    gyorsasági kamion Eb:
3. futam 12.40
4. futam 15.20
    túraautó-világkupa:
1. futam 11.20
2. futam 16.45