Kissé az első rajtkocka a szombati első kamionos futamra – Gyalázatos molinóval “köszöntötték” Michelisz Norbit

     A címvédő Kiss Norbert, a Révész Racing hazai közönség előtt versenyző háromszoros Európa-bajnoka volt a leggyorsabb a gyorsasági kamionos Eb Hungaroringen zajló első időmérő edzésén, pénteken.

    A Super Racing Festival elnevezésű esemény keretében sorra kerülő viadal péntek délutáni kvalifikációja a szombati első verseny rajtsorrendjét döntötte el. Az összetettben is élen álló 37 éves szombathelyi pilóta nagyon magabiztosan, a másodikként záró német Sascha Lenzt majdnem hét tizedmásodperccel megelőzve kaparintotta meg az első rajtkockát.


    Lenzzel csaknem azonos köridőt teljesített a cseh Adam Lacko, valamint a hatszoros Európa-bajnok német Jochen Hahn, ők a harmadik, illetve a negyedik helyen zártak. Az ötödik rajtkockát a háromszoros Eb-győztes spanyol Antonio Albacete foglalhatja majd el.


    A 14 versenykamiont és pilótát felvonultató mezőnynek szombaton 11.40 órakor rendezik az első futamot, majd a második, fordított rajtrácsos versenyre 19 órakor kerül sor. Vasárnap újabb időmérő és további két viadal vár a kamionosokra.

Gyalázatos molinó köszöntötte a boxutca mögötti részre érkezőket.
A förmedvényen nem tudták normálisan leírni Michelisz Norbi vezeték- és keresztnevét sem, ráadásul olasz zászló került a gusztustalan szövetre a magyar helyett.

KLIKK >>>

Reméljük, valaki felgyújtja a rongydarabot az éjszaka leple alatt!