Ladát már Vácról is

Újabb márkakereskedéssel bővül a LADA magyarországi hálózata. Pest megyében, a Dunakanyar szívében nyílik a legújabb, immár 22. LADA márkakereskedés, a LADA Vác. A kereskedés 2017. július 1-jén nyitja meg kapuit és rögtön egy nyílt hétvégével várja az érdeklődőket, mely során bárki kipróbálhatja az új LADA modelleket.

A LADA 2015 decemberében került vissza a magyarországi piacra és a márka fogadtatása és az értékesítési eredmények a kezdetektől fogva elvárásokon felüli sikerekről tesznek tanúbizonyságot. Az importőr kezdetben kilenc márkakereskedéssel indult: Békéscsabán, Csornán, Debrecenben, Délpesten, Érden, Kecskeméten, Kiskunhalason, Óbudán és Pécsett. Azóta országos hálózatot sikerült kiépítenie, melyhez legutóbb Tatabánya és Kaposvár, most pedig huszonkettedikként a 2017. július 1-jén nyíló LADA Vác csatlakozik. A több mint másfél évvel ezelőtti nyitás óta töretlen a magyarok érdeklődése az orosz márka iránt, mely Granta és Kalina modelljeivel családok százai számára tette elérhetővé az újautó-vásárlást. Az új generációs LADA Vesta modell pedig teljesen új távlatokat nyitott az értékesítésben, hiszen – gazdag szériafelszereltségéből adódó kiváló ár-érték arányának köszönhetően – családi és cégautóként is egyaránt megállja a helyét a piacon.

Több mint 20 éve foglalkozunk gépjárművek teljes körű javításával és szervizelésével, műszaki vizsgáztatással, új és használt gépjárművek értékesítésével, továbbá alkatrészek forgalmazásával. 2017 tavaszán a döntöttünk úgy, hogy a Ladával bővítjük kínálatunkat, mivel a LADA márka az elmúlt évtizedekben jelentős változáson ment keresztül, viszont azon fontos tulajdonságai megmaradtak, hogy megbízható, strapabíró és megfizethető!” – nyilatkozta Dr. Tölgyesi Vilmos, a LADA Vác márkakereskedést üzemeltető PM Perpetuum Mobile Kft. ügyvezetője.