Luxusautókkal, izgalmas programokkal és tűzijátékkal ünnepel Magyarország legnagyobb vezetéstechnikai centruma

Idén ünnepli ötödik születésnapját Európa egyik legmodernebb vezetéstechnikai központja, a drivingcamp. A Budapesttől 24 kilométerre található pályakomplexum több mint 220 000 négyzetméteren, 7 high-tech modulon kínál lehetőséget a tanulni, gyakorolni vagy szórakozni vágyóknak. A különböző pályák különböző izgalmakat és nehézségeket tartogatnak az idelátogatók számára, amelyek a hétköznapi veszélyhelyzetek mellett az extrém körülményekre is felkészítenek.
A 2012-ben alapított központ rendhagyó programsorozatra készül születésnapja alkalmából. Délelőtt a drivingcamp a szintén születésnapos NIT (Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete) 5 tengelyen biztos kézzelelnevezésű vezetéstechnikai versenyének helyszínéül szolgál majd, amelyet egy ajándékokkal teli családi nappal kötnek össze. A délután azonban már teljes egészében a házigazdáé, aki a vállalkozó kedvű sofőröket nem mindennapi kihívások elé állítja. A résztvevők különböző épített akadályokon mérhetik össze tudásukat és rátermettségüket. A programot ezen a napon is professzionális, több nyelven beszélő instruktorok irányítják majd, így garantáltan mindenki épségben hagyja el a pályát. A különleges születésnapon prémium kategóriás sportautókat tesztelhetnek az idelátogatók, de a luxusautók mellett segway-jel, bolondautóval, off-road programmal is készülnek a szervezők, a gyerekeket pedig különböző kézműves programokkal, arcfestéssel és légvárral várják. Az estét a születésnap alkalmából tortával és tűzijátékkal koronázzák meg.
A drivingcamp hiánypótló a hazai vezetéstechnikai piacon, nemcsak szakképzett személyzetével és a legutolsó trendek szerint felszerelt pályáival, hanem azzal a célkitűzésével is, hogy a sofőrök számára megadja azt a magabiztosságot, amellyel minden körülmények között stabilan, felkészülten és felelősséggel tudják uralni az utakat.

Az estig tartó ünneplésre az adrenalinra szomjazókat, a kikapcsolódni vágyókat, de mindenekelőtt az autók és a vezetés szerelmeseit várják majd.

Helyszín: drivingcamp (2072, Zsámbék, Drivingcamp út 1.)

Időpont: 2017. szeptember 30.