Mansory Mercedes-AMG GLS 63

A Mercedes-AMG GLS 63 egy gyors, teljes méretű SUV, finom stílusjegyekkel, amelyek alig adják vissza sportos jellegét. Azok számára, akik merészebb megjelenésre vágynak, a Mansory elkészítette a GLS 63 saját verzióját, és mindenből több van. A stílus merészebb, a belső tér luxusosabb, és a motor is sokkal erősebb.

Természetesen a szériafelszereltségű Mercedes-AMG GLS 63-ason nincs mit gúnyolódni, hiszen 603 LE-t (449 kW) ad le ikerturbós V8-asából. Ennek ellenére egyes vásárlók többet akarnak. Itt jön be a Mansory.

A dolgok beindításaként a tuning- és testreszabási cég egy teljes készletet készített szénszálas karosszériaelemekből a GLS-hez. Ez magában foglalja a szénszálas motorháztetőt, az első ajakat, a két különböző típusú hátsó diffúzort, a sárvédő hosszabbításokat, a tetőspoilert és még sok mást. A vásárlók fekete vagy króm védőkefevédőket is felszerelhetnek. Az elemek a GLS-t sokkal jobban megmozgatják, mint a normál SUV.

Ennek ellenére a Mansory Mercedes-AMG GLS 63 nem csak a megjelenésről szól. Az erőcsomagok az alsó kategóriás P720 opcióval kezdődnek, amely olyan szoftverhangolást tartalmaz, amely 710 LE (720 LE / 530 kW) teljesítményt és 1000 Nm nyomatékot eredményez. Ez jelentős növekedés, de némileg beárnyékolja a P850 csomag, amely továbbfejlesztett turbófeltöltőket, sportkipufogórendszert, új ejtőcsövet és új légszűrőt tartalmaz.

A P850 csomag teljes teljesítménye 838 LE (850 LE / 625 kW) és 811 lb-ft (1100 Nm) nyomaték. A testreszabás azonban nem áll meg itt, mivel a Mansory bármilyen kevert speciális anyagú betétet biztosít, amelyet az ügyfelek kívánnak. A velúr vagy bőr padlószőnyegek és csomagtartószőnyegek is testreszabhatók, és kilenc különböző kerékkialakítás közül választhat. Az érdeklődők akár a menüből is válogathatnak, ha csak bizonyos tételeket szeretnének a Mansory kínálatából.