Már előrendelhető az új WRC Generations

A NACON és a KT Racing fejlesztőstúdió örömmel jelenti be, hogy új rallyjátékuk, a WRC Generations, az FIA Rally Világbajnokság hivatalos videojátéka már előrendelhető. A WRC Generations megjelenését eredetileg 2022. október 13-án tervezték PlayStation®4-en, PlayStation®5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X|S-en, majd később PC-n (Steam és Epic), a WRC Generations 2022. november 3-án, egyidejű kiadásban lesz elérhető. konzolok és PC. Az új megjelenési dátum lehetővé teszi, hogy a lehető legjobb élményt kínálják a játékosoknak, különösen az új Leagues módban, amely teljesen keresztjáték.


Nézze meg az előrendelési előzetest:


A WRC Generations előrendelésével a játékosok megkapják Marcus Grönholm ikonikus Peugeot 206 WRC-jét 2002-től, hogy a játékon belül hajthassanak. Ha pedig a normál kiadás helyett a Fully Loaded Editiont választja, a játékosok számos egyéb előnyben részesülnek.


A Fully Loaded Edition a következőket tartalmazza:
A WRC Generations játék
Korai hozzáférés 48 órával a megjelenés előtt
Sébastien Loeb Citroën C4 WRC-je
További festés Romain Dumas Porsche 911 GT3 RS RGT modelljéhez
Bónusz elemek a festésszerkesztő javításához
Karrier kezdőcsomag tapasztalt személyzeti tagkártyákkal a Karrier módhoz


Három hónap ingyenes hozzáférés a WRC+-hoz, az FIA Rally Világbajnokság hivatalos streaming platformjához
Most előrendelhető és 2022. november 3-án megjelent PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series, PC és később Nintendo Switch™ platformokon, a WRC Generations a hibrid autók új generációjának érkezését és az új vezetési élményt ünnepli. ajánlanak. Az új Leagues mód lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy versenyezzenek hasonló szintűekkel. A WRC Generations a sorozat legfejlettebb címe, és az autók, rallyk és gyorsasági szakaszok legnagyobb választékát kínálja, amelyek valaha is szerepeltek videojátékokban.
Standard kiadás: 39,99 € | 39,99 dollár
Teljesen betöltött kiadás: 49,99 € | 49,99 USD