Megérkezett az első MotoGP™22 Next-Gen játékmenet


Az új generációs konzolokra felvett következő generációs játékmenet a verseny minden részletében fokozza az extrém realizmust
nézd meg az előzetest:

Készen állsz egy látványos kétkerekű versenyzésre? Végre megérkezett a MotoGP™22 első következő generációs játékmenete, amely bemutatja a 2022-es kiadások összes fejlesztését, valamint a helyi (2 játékos) osztott képernyős módot*, hogy versenyezzen és versenyezzen barátaival közvetlenül a kanapén. Tekintse meg alaposabban, hogyan halad előre a MotoGP™ élmény a konzolok következő generációja által nyújtott összes továbbfejlesztett funkciónak köszönhetően.


A szimuláció még soha nem volt ennyire közel a valós élethez!


Új arcanimációk, továbbfejlesztett 3D-s karakterek és gödrök; Ride Height (Ride Height) Eszköz az RHD kézi vezérlésére és reteszelésére, valamint a kerékpár felfüggesztéseinek összenyomásának szabályozására; Továbbfejlesztett pályafelületek a jobb vezethetőség érdekében; Továbbfejlesztett felfüggesztési rendszer a jobb érzés érdekében a járdaszegélyen való áthaladáskor; A gumiabroncs deformációja valósághűbb viselkedést ad, így az élmény még közelebb kerül a valósághoz.

A MotoGP™22 2022. április 21-én jelenik meg PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch és Steam platformokon.

  • Az osztott képernyőt a Nintendo Switch nem támogatja