Modern, sokoldalú, elektromos kisbusz

A SpaceTourer egy 6–9 személy szállítására alkalmas kisbusz, mely kényelem, sokoldalúság és design tekintetében nem ismer kompromisszumot. A korszerű technológiákkal felszerelt, karakteres egyéniségű, sportos megjelenésű és kifejezetten dinamikus viselkedésű modell egy jelentős változáson átesett kategória modern felfogását tükrözi.

A letisztult vonalakkal dolgozó, minden agresszivitástól mentes, kiérlelt design magabiztos megjelenést kölcsönöz a járműnek. A SpaceTourer stílusa egyszerre energikus és megnyugtató. A magas orr-rész, melynek köszönhetően jól be lehet látni az utat, egyben a jármű karakterét is meghatározza.

A SpaceTourer a szabadság és a közös kalandozások szimbóluma. Helykínálat, praktikum és fedélzeti kényelem tekintetében a Citroën szaktudásának legjavát nyújtja. Az EMP2 moduláris platformra épült modell az összes használati módhoz igazodó, optimális felépítéssel rendelkezik, mely nagyobb helykínálatot, tágasabb csomagtartót és könnyebb vezethetőséget biztosít. A háromféle választható hosszúságban (XS: 4,60 m – M: 4,95 m – XL: 5,30 m), készülő modell – melyek közül az XS változat egyedülálló a piacon – ideális útitárs mind a vidéki, mind a városi közlekedésben.

1,90 mes magasságával könnyen be tud hajtani a parkolóházakba. A lábbal nyitható oldalsó tolóajtók, a nyitható hátsó ablak és a számtalan rakodóhely mind a jármű funkcionális kialakítását példázza.

A SpaceTourert egyedülálló menetkényelem jellemzi, mely a Citroënnél megszokott futómű-beállításoknak is köszönhető dinamikus tulajdonságokban és a kiváló hangszigetelésben jut kifejeződésre. Nagyfokú biztonságot nyújt a mindennapi életet megkönnyítő 15 hasznos technológia, köztük a head-up display, a Citroën Connect Nav 3D online navigációs rendszer, az Active Safety Brake, a kibővített táblafelismerő rendszer és az adatív fényszóró.

A modern, sokoldalú kisbusz mindazon célcsoportok igényeit kielégíti, akik számára a mozgás szabadsága és a személyszállítás a legfontosabb szempont. A SpaceTourer tisztán elektromos változata a kényelmes használatra és környezettudatos, gazdaságos vezetésre vágyó vállalati ügyfelek, közösségek és magánszemélyek elvárásainak egyaránt megfelel. Az ëSpaceTourer 100% ëlektromos semmilyen tekintetben nem marad el a hagyományos változattól, és az említett csoportok autós tapasztalataiból kiindulva adekvát választ ad az igényeikre.

Az ë-SpaceTourer – 100% ëlektromos a Citroën „Inspired by You All” névre hallgató villamosítási stratégiájába illeszkedik, melynek keretében 2020-ban az egyes szegmensek kívánalmaihoz igazodva, a nagy tömegek számára is elérhető formában 6 modell elektromos változata látta meg a napvilágot.

https://www.citroen.hu/modellek/hamarosan-erkeznek/e-spacetourer.html