Motorkerékpár-hagyatékra építve

A Can-Am Origin tisztelgés Can-Am Track n’ Trail öröksége előtt. Ezt a kettős célú modellt úgy tervezték, hogy új élményt hozzon mind az utcán, mind az ösvényen a modernebb, több terepen való élmény érdekében. A Can-Am Pulse egy kiegyensúlyozott és agilis motorkerékpár, amelyet arra terveztek, hogy elmerítse a motorosokat a város energiájában, és a mindennapi ingázásukat elektromos örömökké alakítsa. Mindkét modell lenyűgöző, modern dizájnnal rendelkezik, és a legkorszerűbb technológiát, például a nagy teljesítményű LED-es fényszórót, egy egyedi vizuális aláírást bemutatja. Mindkét modell könnyebben használható és vezethető, kezdők és tapasztalt motorosok számára egyaránt. Anélkül, hogy szabványos tengelykapcsolóra és sebességváltóra lenne szükség, a motorosok csak elcsavarhatják a gázkart, és már indulhatnak is. A fogyasztók értékelni fogják a szinte csendes és rezgésmentes élményt, valamint a sima és precíz teljesítményleadást még szűk, alacsony sebességű helyzetekben is.

Hallgass exkluzív podcasokat IDE,vagy IDE, illetve IDE kattintva!

Bár minden modellnek megvan a maga egyedi kialakítása, ergonómiája és képességei a különböző igények kielégítésére, mindkettőt a vadonatúj Rotax E-POWER technológia hajtja, ami autópályához méltó sebességet biztosít rengeteg lóerővel és nyomatékkal.

A BRP azt tervezi, hogy 2023 augusztusában nyilvánosságra hozza a teljes műszaki adatokat, éppen időben, hogy megünnepeljük a Can-Am 50. évfordulóját. Addig is a fogyasztók csatlakozhatnak a közösséghez, és elsőként értesülhetnek arról, hogy a motorozás jövője a canammotorcycle.com webhelyet felkeresve készen áll az útra.

www.brp.com