Ninja H2 SX

Az ingyenesre tervezett 2023-as Kawasaki H2 SX a Kawasaki valaha volt legfejlettebb Sports Tourerének összes csúcstechnológiáját tartalmazza, és az automatikus távolsági fényszórók kényelmét is biztosítja.

Az ARAS-szal felszerelt gép az Adaptive Cruise Control és a Blind Spot Detection plus előnyeit élvezi, amelyek az új 6,5”-os színes TFT műszerbe integrálva a Kawasaki SPIN Infotainment rendszere, amely támogatja az egyedülálló Rideology alkalmazást, amely kényelmes vezető/gép interfészt kínál Bluetooth-on és okostelefonon keresztül. Az ikerradar-specifikációs gépbe beépített ütközésre figyelmeztető funkció, valamint a hirtelen fékezést követő vészleállító jelzés kényelmét szolgálja.

A kulcsnélküli KIPASS gyújtással, a LED-es kanyarvilágítással, a gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszerrel és a Vehicle Hold Assist (felfelé indulást segítő) rendszerrel a kiegyensúlyozott kompresszoros gép felszereltségi listája kategóriájában vezető Sport Tourerként emeli ki, különösen az A Kawasaki egykulcsos, tiszta rögzítésű táskarendszere, kényelmes belső táskákkal.
A 2023-as vezető pozíciót az Auto High Beam (AHB) innovatív kiegészítése jelenti. Kameraérzékelő használata az elöl haladó járművek lámpáinak, valamint az utcai lámpáknak stb. fényerejének felmérésére. Az AHB szükség szerint automatikusan be- vagy kikapcsolja a kerékpár LED-es távolsági fényét. A rendszer működéséhez a fényerő-szabályozó/haladó kapcsolót távolsági fényre kell állítani, és a kerékpárnak 20 km/h felett kell haladnia sötétben. A rendszer bekapcsolt állapotában egy zöld ikon jelenik meg a 6,5 ​​hüvelykes TFT többfunkciós, színes műszer képernyőjén.

Az innováció élvonalában következetesen az előttünk álló utat most már egyértelműen az Auto Távolsági Fénnyel felszerelt Ninja H2 SX határozza meg.

A két modellből álló kínálat színei 2023-ban a következők:

Ninja H2 SX

  • Metál Diablo fekete

Ninja H2 SX SE
(KECS Kawasaki félaktív elektronikusan csillapított felfüggesztéssel, Skyhook-kal)

  • Emerald Blazed Green/Metallic Diablo Black/Metallic Graphite Grey