Öten haltak meg az M1-esen történt balesetben

    Öt ember meghalt az M1-es autópályán, Bábolna térségében történt balesetben kedd délután – közölte a rendőrség a honlapján.

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a halálos áldozatok mellett egy további sérültje is van a balesetnek, őt stabil állapotban vitték kórházba a mentők.

    A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint négy jármű ütközött össze az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 94-es kilométerszelvényben. Az egyik járműben öten utaztak, mindannyian a helyszínen életüket vesztették.


    A Győr felé vezető oldalon a rendőrök továbbra is leterelik a forgalmat az autópályáról – tették hozzá.


    Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta, mentőautókat és mentőhelikoptert is riasztottak a baleset helyszínére. Öt ember – két nő és három férfi – halt meg.


    Egy 50 év körüli férfit fejsérüléssel, de stabil állapotban a győri kórházba szállítottak a mentők – tette hozzá a szóvivő.


    Varga Mihály Sebestyén, a megyei katasztrófavédelem sajtószóvivője az MTI-vel korábban azt közölte, hogy egy román rendszámú kisbusz hátulról belerohant egy teherautóba; az utasok a kisbuszban sérültek meg.

További közlekedési híreink:
https://egyszermarlattamautot.hu/category/kozlekedes/