Praktikus, komfortos és sokoldalú az új nagyterű  Opel Vivaro Life és Tourer

  • Új Vivaro Life szabadidő-autó – a fedélzeten akár aludni is lehet

  • Új Vivaro Tourer, a flexibilis üzleti tárgyaló

Igazi mindenes az Opel Vivaro, egyszerre ügyes kolléga a munkában, és hatékony szállítóeszköz. Számos konfigurációs lehetőségének köszönhetően ez az Opel legkelendőbb haszonjárműve. Most pedig új fejezetet kezd a Vivaro – az új Vivaro Life és Vivaro Tourer formájában két különösen komfortos és flexibilis személyszállító változat ünnepli premierjét Frankfurtban. Közös jellemzőjük a személyautó-színvonalú felszerelés és komfort, a variálható üléselrendezés, az innovatív technika és a vezetőtámogatás. Alapból jár például a sebességhatárolós sebességasszisztens, a bőrkormány és a ködfényszóró. A design részletei kívülről is attraktívvá teszik a két járművet.
Az új Opel Vivaro Life és Tourer kibővíti sokrétű kínálatunkat. Robogó tárgyalóként és szolgálati-, illetve szabadidős utazások társaként most már a legmagasabb komfort- és flexibilitási igényeket is kielégíti a Vivaro“, mondta az Opel Deutschland főnöke, Jürgen Keller.

Vivaro Life: velünk utazik a szállodai szoba

Ideális lakó- és szabadidőautóként az új Opel Vivaro Life modellel egyszerűen csak neki kell indulni, és ott megállni egy hosszabb pihenőre, ahol jól esik, akár éjszakára is. Ügyes és átrendezhető berendezésével remekül megfelel családos kempingezésre éppúgy, mint egy hétvégére, kettesben. Szériaként beépített második sori forgóüléseivel és harmadik sori elcsúsztatható üléspadjával, amely egyszerűen hajtható le kényelmes ággyá, egykettőre alakul át puha és komfortos fészekké. Kívánságra járul ezekhez az extrasötét színezett üvegezés, a felhajtható asztal a második és a harmadik üléssor között, valamint a hideg évszakban is kellemes meleget teremtő állóhelyi fűtés.
A Vivaro Life alapkiviteléhez tartozik az utastér teljes kárpitburkolata, LED-es tetővilágítással és USB-csatlakozóval, illetve dugaszoló aljzattal. Nem kell felárat fizetni az automatikus klímaberendezésért, a parkolási asszisztensért és sok egyéb felszerelésért sem. A vezető és az első utas kényelmét hat irányban állítható, kar- és deréktámaszos, oldallégzsákos ülés szolgálja.

Vivaro Tourer: professzionális, mobil üzleti tárgyaló

A sokféleképpen konfigurálható új Opel Vivaro Tourer kényelmes üzleti- és utazási tárgyalóként ajánlkozik. Széria a sínen csúsztatható, háromszemélyes második üléssor, a szélső helyeken kartámasszal. A harmadik, szintén elcsúsztatható üléssorra Easy-Entry funkcióval előrebillenthető külső ülések könnyítik meg a bejutást. Opcióként kétoldali tolóajtóval lehet megrendelni a Vivaro Tourert.
Modern, mobiltárgyalóként használná valaki az autót? Az második üléssor 180 fokkal megfordítható (extra), így szemtől szemben cseveghetnek vagy tarthatnak megbeszélést az utasok. Még komfortosabbá teszi a nagyterű járművet a két opcionális, 360 fokkal körbeforgatható ülés – kívánságra bőrkárpittal – és a felhajtható asztal. Laptop vagy egyéb mobilkészülék a második üléssornál elhelyezett két USB-csatlakozóra és egy 220 voltos dugaszoló aljzatra csatlakozhat. Az utasteret teljes egészében kárpitozták – éppúgy szériaként, mint a Vivaro Life esetében. LED-es tetővilágítás, elöl klímaautomata, hátul manuális klímaberendezés és szériaszerű sötétített üvegezés egészíti ki a felszerelést.
Elöl alapfelszerelés a hat irányban állítható ülések kar- és deréktámasza, oldallégzsákja. A vezetőülésnek a magasságát is állítani lehet. Opció a kétszemélyes első utasülés, alatta fiókkal. A bőrkormány mellett modern asszisztensrendszerek segítik a vezetőt: van hátsó parkolási asszisztens, de kívánságra beépítik a tolatókamerát is. Az ablaktörlő és a világítás automatikusan kapcsol be, kanyarban a statikus sarokfény javítja a látást. A LED-es nappali menetfény pedig magától értetődő.
Szórakoztató infotainment-rendszerből négyféle van a kínálatban, köztük az opcionális Navi 80 IntelliLink, valósidejű közlekedési információkkal. Egyszerűen és áttekinthetően kezelhető a hatcolos érintőképernyőről, a kormánykerék gombjairól vagy hangvezérléssel. Digitális hálózatba kapcsolásának köszönhetően a navigációs készülék valós időben tájékoztat a közlekedési helyzetről, és javasol alternatív útvonalat, mielőtt dugóba kerülnénk.

Kívül mutatós, belül kényelmes

Kívülről is exkluzív hatást adnak a Vivaro Life és a Vivaro Tourer fényes fekete kilincsei és tükörházai. Rendelhető hozzájuk a B-oszloptól hátrafelé extrasötét üvegezés, 17 colos „Diamond Cut“ optikájú könnyűfém felni, igényes bőrkárpit és Irmscher Style-csomag is.
http://egyszermarlattamautot.hu/2017/09/12/rajtra-keszen-vartak-frankfurtot-az-opel-vilagujdonsagai/