Prémium minőségű alapfelszereltség és személyre szabható tételek

A MINI Cooper SE széleskörű alapfelszereltségének prémium minőségű tételeit négy különböző felszereltségi csomag egészítheti ki: a karosszériára és az utastérre egyaránt kiterjedő összeállítások nem csupán a karosszériafényezési árnyalatokat és a könnyűfém keréktárcsákat, de az üléskárpitokat és az egyes utastéri funkciókat is magukba foglalják. Az aktuális MINI modellekhez megrendelhető Salt, Pepper és Chili felszereltségi csomagokhoz hasonlóan ez utóbbiak is a brit prémiumgyártó ügyfeleinek kívánságai szerint személyre szabhatók. A Trim S és a Trim M felszereltségi csomagok a Connected Navigation csomagot, a Trim L és a Trim XL felszereltségi csomagok pedig a Connected Navigation Plus csomagot foglalják magukba. A Trim S felszereltségi csomag a Moonwalk Grey metál és a White Silver metál karosszériafényezési árnyalatokat kínálja fel, míg a Trim M és a Trim L felszereltségi csomagok esetén mindez a Chili Red, a British Racing Green metál és a Midnight Black metál színekkel bővül. A MINI Yours Enigmatic Black karosszériafényezési lehetőség kizárólag a Trim XL felszereltségi csomag kiváltsága.

Alapfelszereltségként a MINI Cooper SE hűtőrács-motívumának vízszintesen meghúzott merevítőbetétje és a modell külső visszapillantó-házai Vigorous Grey színben pompáznak, amely az opcionális extrafelszereltség részeként citromsárgára cserélhető. A tető és a külső visszapillantó-házak a karosszéria színében, illetve feketére és fehérre fényezve is kérhetők, a kiválasztott felszereltségi csomagtól függetlenül (kivéve a White Silver metál karosszériafényezés esetén). A MINI Cooper SE alatt a kiválasztott felszereltségi csomag függvényében 16” és 17” méretű könnyűfém keréktárcsák gurulhatnak, öt különböző küllő-dizájnnal.

Az utastérben a MINI Cooper SE alapfelszereltségként Double Stripe Carbon Black árnyalatú szövetkárpitot kínál, amely a Trim S felszereltségi csomagban is megtalálható. A Trim M és a Trim L felszereltségi csomagok már a Black Pearl szövet/bőr és a Cross Punch Carbon Black bőrkárpit kettősét kínálják. A MINI Yours Lounge Carbon Black bőrkárpit kizárólag a Trim XL felszereltségi csomag sajátja. Az opcionális extrafelszereltség részeként megrendelhető csomagok a MINI Cooper SE utastéri felületeinek, színösszeállításainak, tetőkárpit-árnyalatának, kormányának és szőnyegeinek tökéletes harmóniáját keltik életre. Az Interior Style MINI Dark felszereltségi csomag tételei a MINI Cooper SE sportos karakterét, az Interior Style MINI Light felszereltségi csomag elemei pedig az újdonság elegáns oldalát helyezik előtérbe. A hosszú távon fenntartható személyes mobilitást az Interior Style MINI Electric felszereltségi csomag nyomatékosítja, amely citromsárga kontraszt-varrást, MINI Electric emblémával díszített szőnyegeket és különleges felületeket kínál. Az Interior Style MINI Yours felszereltségi csomag eközben MINI Yours Piano Black árnyalatú, világító utastéri felületekkel és MINI Yours sportkormánnyal hangsúlyozza ki a MINI Cooper SE anyaghasználatának és felületkezelésének kivételes minőségét.