Strand Fesztivál TravelPass – 7 nap korlátlan utazás

Részt veszel az idei STRAND Fesztiválon? Zamárdi közelében van a szállásod? Vonattal utazol nappal és éjszaka is? Nem szeretnél minden nap sorban állni a pénztárnál? Nem szeretnél pótdíjat fizetni a vonaton? Vásárolj STRAND Fesztivál TravelPass-t!

Jót akartunk, de annyira rossz anyagot készítettünk, hogy (végleg?) bezárultak a Sziget, Volt, Sound, Strand kapui! >>>

A STRAND Fesztivál TravelPass jeggyel 7 napon át korlátlanul utazhatsz a Balaton partja mentén, a balatoni települések között. Ezzel a jeggyel nem csak Zamárdi környékén, hanem akár Balaton északi partján is utazhatsz az érvényességi időszakon belül.

STRAND Fesztivál TravelPass ára

A hét napos jeggyel olcsóbban utazhatsz, mintha minden alkalommal külön jegyeket vásárolnál, ráadásul a sorban állást is megspórolhatod. A STRAND Fesztivál TravelPass 26 éven aluliak számára, valamint online felületen vásárolva kedvezményes áron érhető el.

 26 év alatt26 év felett
MÁV App2 242 Ft3 592 Ft
Pénztárban és automatából2 490 Ft3 990 Ft

A jegy érvényessége 7 nap, a kezdő nap augusztus 16. és augusztus 20. között tetszőlegesen választható. (A hét napos jegyet legkésőbb augusztus 20-án lehet megváltani). A STRAND Fesztivál TravelPass-t így a fesztivál előtti vagy utáni napokban is használhatod.

Ha rövidebb időszakban utaznál csak, a Balaton 24 és Balaton 72 napijegyeket is választhatod: https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/balatoni-napijegyek-balaton24-es-balaton72

Felhasználási terület

A STRAND Fesztivál TravelPass felhasználási területét az alábbi térkép mutatja be. A napijegy a kékkel kiemelt vasútvonalakon, valamint a sárga területen belüli települések között a helyközi Volánbusz járatain is érvényes. A STRAND Fesztivál TravelPass a felhasználási területen minden vonaton érvényes – beleértve az éjszaka óránként közlekedő Bagolyvonatokat.

strand_fesztival_hetijegy_2022_a3_01-1_2022-08-03.png

A térkép PDF formátumban letölthető itt.

Figyelem!
– A TravelPass csak a Balaton partja mentén érvényes az utazáshoz. Ha ennél távolabbra/távolabbról utazol (pl. Budapest – Zamárdi), akkor a teljes útvonalra szükséges jegyet váltanod.
– A TravelPass a helyi települési autóbuszjáratokon (pl. Siófok) nem érvényes.

Vásárlási információk (MÁV app)

A STRAND Fesztivál TravelPass megváltható online felületeinken, jegyautomatákban, valamint a pénztárban is. Ne halogasd a jegyvásárlást, vásárold meg még a fesztivál előtt!

A STRAND Fesztivál TravelPass napijegy a MÁV app-ból is megvásárolható. Töltsd le az alkalmazást, és regisztrálj!

Google play Android operációs rendszert használó utasaink a linkre kattintva tölthetik le az alkalmazást.

AppStore iOS operációs rendszert használó utasaink a linkre kattintva tölthetik le az alkalmazást.

Regisztráció után kövesd az alábbi lépéseket:

 • A Menüből válaszd ki a „Térségi és városi napijegyek” menüpontot!
 • Válaszd ki a „Jegy” lehetőséget.
 • A jegyfajtákból válaszd ki a „STRAND Fesztivál TravelPass” pontot
 • Állítsd be a hét napos jegy kezdő érvényességi időpontját (augusztus 16. és 20. közötti időpont)
 • Állítsd be a születési dátumodat
 • A „Keresés” gombra kattintva válaszd ki a STRAND Fesztivál TravelPass-t (az árból a vásárlás végén 10% kedvezményt kapsz)
 • Személyes adataid (név és igazolványszám) megadása szükséges
 • Ellenőrizd a jegyet, majd fizess bankkártyáddal (a következő vásárláshoz elmentheted az adatokat)

Egyéb információk

 • A termék 2. osztályon való utazásra érvényes. 1. osztályon, élőállat (kutya) és kerékpárszállítás során az általános szabályok szerint kell megváltani a további kiegészítő jegyeket.
 • A termékekhez a választott vonatra esetlegesen előírt felárat meg kell váltani. A felhasználási területen azonban szinte valamennyi vonaton van felármentesen igénybe vehető kocsi, ahol a szabadon maradt ülőhelyek foglalhatók el. A felármentesség nem vonatkozik a kerékpárhelyjegyre.
 • A 26 éven aluli utasunk a 26. születésnapján még jogosult a kedvezményes árú díjtermékkel utazni.
 • A Volánbusz Zrt. által lefedett terület településlistája és a részletes felhasználási feltételek megtalálhatók a Személyszállítási Üzletszabályzat oldalunkon.