Személyre szabható, karakteres szabadidőautó

Az új  szabadidő-autó erőt, eredetiséget és frissességet sugárzó fellépésével hívja fel magára a figyelmet. A legújabb Citroën modellekre jellemző egyedi felépítéssel bír, és a biztonságérzetet nyújtó, masszív SUV-k valamennyi attribútumával rendelkezik. Személyre szabási kínálata is lenyűgöző. A modell szabadidős jellege és optimizmusa többek között a lejtmenet-szabályozó funkcióval kiegészülő Grip Control® rendszerben is kifejezésre jut, mellyel járatlan utakon sem érheti meglepetés az embert.
EGYEDI SUV-S MEGJELENÉS
Az új Citroën C3 Aircross a Citroën stílusigazgatója, Alexandre Malval által vezetett tervezőcsapat alkotása. Egyedi felépítésével, elevenségével és biztonságérzetet nyújtó megjelenésével egy pillanat alatt leveszi az embert a lábáról. Az egyszerre kompakt és magas külső (4,15 m hosszú, 1,76 m széles, 1,64 m magas) szép arányokat mutat, és ráirányítja a figyelmet a lendületes, letisztult vonalvezetésre. Az egyszerre rövid és magas, sportos motorháztetőnek köszönhetően a szegmensben szokatlan tartás jellemzi. Megjelenésére nézve kifejezetten robusztus, első és hátsó világítótestei tiszteletet parancsolnak, a kiegyensúlyozott, vízszintes tagolásnak hála mégis minden agresszivitást nélkülöz. A nagy átmérőjű kerekein magabiztosan ülő C3 Aircross hasmagassága 20 mm-rel nagyobb, mint az új C3-é, amelyiktől a padlólemezét kölcsönözte. A sárvédő-szélesítések és a lökhárítóbetétek szintén a dinamikus és masszív SUV-stílus kellékei.
Az új C3 Aircross elején a két szinten elrendezett jellegzetes Citroën-fényforrások köszönnek vissza, melyek kifejezőbbé teszik a jármű orr-részét, és a márka legújabb modelljeire jellemző világítótestekkel szolgálnak. A felső sorban a LED-es nappali menetjelző lámpákat az autó teljes szélességében dupla krómléc köti össze a márkajellel. A fő fényforrások az alsó  részen helyezkednek el. A színes kerettel feldobott egység a lekerekített sarkú szögletes fényszórók mellett a ködfényszórókat is magában foglalja. Középen egy erőt sugárzó méretes légbeömlő nyílás húzódik, alul pedig egy az SUV jelleget kiemelő lökhárító teszi fel az i-re a pontot.
Hátul a robusztus vállak még szélesebbnek és sportosabbnak mutatják a C3 Aircrosst. A 3D hatású hátsó lámpák az új C3 és a C-Aircross tanulmány fényforrásaival mutatnak rokonságot. A kifinomult lámpák fényes fekete betétekkel egészülnek ki, a csomagtérfedélen pedig kétszínű C3 Aircross felirat és a fényes fekete márkajel látható. A merész társításnak köszönhetően szélesebb a két optikai blokk, és a csúcstechnológiás jelleg erősítése mellett az egész hátsó rész is szélesebbnek tűnik.
Vérbeli SUV-hoz méltón az új C3 Aircross a kerékjáratoknál és az anyagában színezett alsó karosszériaelemeknél sárvédő-szélesítéseket alkalmaz. A szabadidő-autó teljes személyisége oldalnézetből mutatkozik meg igazán. A C3 Aircross vízszintes vonalak dominálta kiegyensúlyozott sziluettje tágas belső teret ígér, és olyan innovatív elemek teszik különlegessé, mint a hátsó oldalablakok stilizált díszítése. A C-Aircross tanulmányról már ismerős polikarbonát hátsó oldalablakok egy színezett réteget foglalnak magukban, és a hátsó szélvédőkerettel erős grafikus kontrasztot alkotnak. A teljesen egyedi vonalkázásnak köszönhetően rejtve marad a gépjármű belseje, a fény beáramlása és az akadálytalan kilátás ugyanakkor továbbra is biztosított.
SZEMÉLYRE SZABÁSI LEHETŐSÉGEK: ÖSSZESEN 90-FÉLE KOMBINÁCIÓ
Az új Citroën C3 Aircross stílusát és személyiségét az is alapvetően meghatározza, hogy minél hívebben szeretné tükrözni az egyes ügyfelek egyéniségét. Az új C3-hoz hasonlóan a C3 Aircrosst is modern, merész és szabadon személyre szabható autónak tervezték a Citroën mérnökei. Mindenki előtt adott a lehetőség, hogy >>>