Szeretnéd, birtokolni a 619 LE-s Polestar 1-et?

A Polestar 1 lehet az egyik legcsodálatosabb autó, amelyet a közelmúltban dobtak piacra, és egy különösen különleges példa került aukcióra a Cars and Bids oldalon.

A Polestar 1 minden példája kívánatos. Végül is mindössze 1500 darabot gyártottak, és ez volt a márka legelső sorozatgyártású modellje is. Ez egy 2021-es modell, a Magnesium néven ismert árnyalattal készült, és korábban Thomas Ingenlath, a Polestar vezérigazgatója volt.

A Polestar 1 dizájnja szinte teljesen megegyezik a 2013-as Volvo Concept Coupééval, és hatással volt más Polestar modellek stílusára is. Különösen szeretjük az éles fényszórókkal és a Thor’s Hammer LED-es nappali menetfényekkel, a nagy fekete hűtőrácstal és a hosszú motorháztetővel ellátott elejét. Tovább növelik az autó vonzerejét a fekete, 21 hüvelykes kerekek, amelyek egy hatalmas, arany féknyereggel ellátott fékkészlet fölött helyezkednek el.

Olvassa el még: 123 900 dollárért ez a Polestar 1 meggyőzhet, hogy kiszálljon egy Porsche 911 Turbóból?

Noha a belső tér nagyjából megegyezik egyes csúcskategóriás Volvo modellekkel, a plüss bőrkárpitoknak, a panorámás üvegtetőnek, a szénszálas kárpitozásnak, a fűtött kormánynak és a 12,3-as 12,3-as keréknek köszönhetően még mindig kellemes ülőhelynek tűnik. hüvelykes digitális műszercsoport, kristály sebességváltó gomb választó, álló tájolású 9 hüvelykes infotainment képernyő Apple CarPlay és Android Auto kompatibilitással, valamint dübörgő Bowers & Wilkins hangrendszer.

Az 1-es hajtáslánca szintén figyelemre méltó. Míg a Polestar mára teljesen elektromos márka, az 1-es 2,0 literes turbófeltöltős és kompresszoros négyhengeres, pár villanymotor és egy 34 kWh-s akkumulátorcsomag mellett működik. Összesen 619 LE-t és 1000 Nm nyomatékot ad le. A 2,0 literes motorhoz 8 fokozatú automata sebességváltó kapcsolódik, amely az első kerekeket hajtja, míg az elektromos motorok a hátsó kerekeket hajtják.

A lista azt is hozzáteszi, hogy az autót mindössze ~1200 mérföldet (~1900 km) vezették meg, és tiszta Carfax-jelentéssel rendelkezik.