Tekintélyt parancsol az új Ssangyong Rexton

Tavaly mi is megkaptuk a sajtóanyagot a Rextonról, de kollégámmal közös döntésünk alapján erre az oldalra kizárólag olyan cikkek kerülnek fel amiről személyes élményünk is van. A sajtóanyag érkezésekor döntöttem el, hogy ezt az autót ki szeretném próbálni, ha nem hozzám kerül akkor is elkérem néhány körre kollégámtól. Megkaptam a lehetőséget, hogy beleüljek néhány nap erejéig.

Egy egész hetem ment rá, hogy az időbeosztásomat átszervezzem és kedden el tudjak menni az autóért. Ahogy ez ilyenkor lenni szokott, gyakorlatilag minden ellenem fordult ezalatt az egy hét alatt, hétfő estére belázasodtam, fejem is és a torkom is fájt. Kedden aztán egyszerre jött ki rajtam a nátha minden létező formája, de ez sem tarthatott vissza attól, hogy beüljek ebbe a hatalmas monstrumba és elhozzam haza, még ha csak néhány napra is.

Nagyon vártam a találkozást az autóval és legszívesebben az irodába sem mentem volna fel a papírokért amikor megláttam az autót a parkolóban, de igyekeztem visszafogni magam és a jólneveltség határain belül maradni, bár nyulat lehetett volna fogatni velem.

Amint ez ott kiderült a legmagasabb felszereltségű gépet kaptuk tesztre. Pistivel együtt érkeztünk a tesztautóért, így Ő is láthatta néhány perc erejéig belülről a hatalmas autót. (szerintem még irigykedett is egy kicsit, de ezt sosem fogja bevallani…)
Az idő rövidsége, a meglehetősen zord időjárás és a >>>