Több jármű ütközött Nagykőrösnél

Egy személyautó és két tehergépkocsi ütközött össze a 441-es úton, Nagykőrösnél hétfő reggel – közölte a rendőrség a honlapján.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a 21-es kilométernél történt balesetben többen megsérültek. A rendőrök a helyszínelést teljes útlezárás mellett kezdték meg, a forgalmat Kecskemét és Nagykőrös irányába terelik.

Az Útinform a honlapján azt írta, hogy a baleset Nagykőrös és Kecskemét között történt. A teljes útzár miatt Kocsér és Lajosmizse felé érdemes kerülni – tették hozzá.
Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője délelőtt arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az előzetes információk szerint a balesetben tizenheten sérültek meg, tizenketten könnyebben, öten súlyosan.

Vattayné Székely Noémi, az Országos Rendőr-főkapitányság sajtügyeletese az MTI-nek elmondta, hogy több szabálytalanságot is észleltek a baleset helyszínén. A személyautóban öt helyett hét ember utazott, köztük egy gyerek, de a kötelező biztonsági ülést nem használták. Az egyik kisteherautó pedig a platóján szállított – szintén szabálytalanul – mezőgazdasági idénymunkásokat – fűzte hozzá. A sajtóügyeletes elmondta, hogy a Nagykőrösi Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.
http://egyszermarlattamautot.hu/2017/07/10/meghalt-kiskunhalasi-autobaleset-egyik-serultje/