Toyota Crown Crossover és a szedán

A Tokiói Autószalon ebben a hónapban számos hangolt Toyota Crown modellt vonzott, és ezek közül néhányat mutattak ki.

Az első képen a korona szedán alapul, és Tom’s Racing és KeePer építette. Az elvégzett változtatások sokkal finomabbak, mint azokat, amelyeket a Modellista fejlesztett ki és látja, hogy a fehér szedán kifejezettebb első osztóval rendelkezik, egy fényes fekete utángyártott kerekek sorozatán ülve. Hátul egy rögzített hátsó szárny, egy diffúzor és a quad kipufogógázok.

Blitz is hozott egy Toyota  Crown a Tokiói Autószalonhoz, bár a Crossover változat. Ez is egy testreszabott első fasciát ringat egy új osztóval, és új kerekeken ül, fekete és ezüst küllőkkel. Blitz új billenőpaneleket is telepített, és néhány apró csípést tett a crossover hátsó végén.

M’z Speed veszi át a Toyota Crown Crossover feltűnőbb. Fel van szerelve egy egyedi első lökhárítóval, robusztus megjelenésű elemmel, közvetlenül a rács alatt. Fekete kerekek is láthatók, és kiemelkedő fehér betűkkel vannak csomagolva Nitto gumiabroncsokba. A változások kerekítése agresszív diffúzor és quad kipufogócsövek.

A testreszabott kerekítése A Tokióban található koronák Aimgainból származnak. VIP EXE csomagként ismert, és egy felfüggesztés-csökkentő készletből származik, és néhány új kereket is ringat. Az Aimgain kibővítette az oldalsó szoknyákat, és a hátsó végét új diffúzorral és kettős krómozott karimájú kipufogócsövekkel felszerelte. Az új korú korona számára eddig bemutatott készletek közül talán a legfinomabb.

carscoops