Tüttő László lett a Business Lease Hungary kereskedelmi igazgatója

Szeptembertől Tüttő László vette át a Business Lease Hungary kereskedelmi igazgatói pozícióját. A szakember több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az autókereskedelemben, korábban az Opel magyarországi szervezetében töltött be vezető tisztséget, mint flotta értékesítési igazgató, majd kereskedelemi igazgató.

Szeptembertől Tüttő László autóipari szakember veszi át a Business Lease Hungary Kft. kereskedelmi vezetői tisztségét. A Business Lease – a magyar gépjármű finanszírozási piac egyik meghatározó szereplője –  közel 30 éve van jelen az operatív lízing, a hosszútávú autóbérlés és a flottakezelés területén és az AutoBinck Group részeként Európa 20 legnagyobb mobilitási csoportja közé tartozik. A Business Lease Hungary Kft. a Hollandiában 1989-ben létrehozott Business Lease Group része, amely teljes körű szolgáltatás portfóliót kínál a lízing és a gépjárműpark-kezelés területén.

„A közlekedési iparban zajló gyökeres átalakulás miatt a vállalatok számára egyre nehezebb feladat megtalálni a számukra ideális mobilitási és finanszírozási formát. A Business Lease személyre szabott szolgáltatásokat kínál partnerei számára, azaz évtizedes autóipari tapasztalattal rendelkező tanácsadóink segítségével megkeressük az egyéni igényeknek megfelelő legkorszerűbb, legmegbízhatóbb és legköltséghatékonyabb megoldásokat. Legyen szó teljes körű operatív lízingről, rövid távú autókölcsönzésről, flottakezelésről, személyszállításról, fuvarozásról vagy elektromos autózásról, azt gondoljuk, hogy a jövőben komplex mobilitási szolgáltatással lehet majd igazán sikeres egy lízing cég, amely az összes közlekedési alternatíva felhasználásával tudja kiszolgálni a cégek mobilitási igényeit” – mondta Tüttő László, a Business Lease Hungary frissen kinevezett kereskedelmi igazgatója.