Új Beru Iridium gyújtógyertya család

A Federal-Mogul Motorparts bemutatja az új BERU® Iridium gyújtógyertya termékcsaládot

A Federal-Mogul Motorparts, amely a Federal-Mogul LLC egyik divíziója, bevezeti új, BERU® Iridium gyújtógyertya termékcsaládját. Az eredetialkatrész-minőségű alkatrészekkel (OE) a BERU gyújtógyertyákból, izzógyertyákból, izzításszabályozó egységekből, tekercsekből és gyertyakábelekből álló gyújtásrendszereinek termékcsaládja egészül ki.

Az irídium gyújtógyertyák optimalizált égésen keresztül fokozottabb teljesítményt, takarékosabb üzemanyag-fogyasztást és kisebb károsanyag-kibocsátást tesznek lehetővé. A használat jellegétől függően a termék élettartama akár 120 000 km-t is elérhet, amely a szervizelések közötti időszakok meghosszabbodásának köszönhetően költségcsökkentést eredményez. A BERU Iridium gyújtógyertyák a bevezetésükkor a Volkswagen és a BMW járművekbe lesznek beszerelhetők, de a termékskála további bővítése várható.

Örömünkre szolgál, hogy a BERU a gyújtásalkatrészek teljes kínálatával képes a piaci igényeket lefedni, és garantálni tudja, hogy a motorban az égési ciklus optimálisan tudjon megvalósulni” – mondta Bert De Haes, a Federal-Mogul Motorparts gyújtásrendszerekért felelős, csoport szintű termékigazgatója. „Az irídium gyújtógyertya termékcsalád a Federal-Mogul Motorparts gyújtásrendszerek terén szerzett jelentős tapasztalatát mutatja. Kialakításából eredően teljesíti az eredetifelszerelés-gyártók specifikációit, és nagy teljesítményű, tartós pótalkatrészként alkalmazható.”

Az alternatív anyagokhoz viszonyítva a kiváló kopásjellemzőkkel bíró irídium használata tartósabbá teszi a gyújtógyertyát, és a szervizelések közötti időszakok meghosszabbodásának köszönhetően költségcsökkentést eredményez. E technológia eredményeként szélsőséges üzemeltetési körülmények között is stabil marad a gyújtás.

A Federal-Mogul Motorparts a prémium gyújtás termékek globális szolgáltatója, amely a világ vezető gépjárműgyártóinak szolgálatába állítja tudását és a termékfejlesztési tapasztalatát” – tette hozzá De Haes. „Az eredetifelszerelés-gyártók számára biztosított technológiákkal egyenértékűek a pótalkatrész piac számára a Champion® és BERU gyújtástermék márkák által kínált technológiák.”

A BERU aktuális és hamarosan bővülő termékkínálatával kapcsolatos részletes információk a www.beru.federalmogul.com honlapon érhetők el.