Vadiúj late-night talk show műsorral jelentkezik Schiffer Miklós Este a szalonban címmel

A műsor elismert vendégei által konfigurált autók jövőre bárki számára megvásárolhatóak lesznek

Schiffer Miklós nemzetközileg ismert divat- és stílustanácsadó, divatszakértő új, late-night talk show jellegű, beszélgetős műsorral jelentkezik. Az Este a szalonban nevet viselő 12 részes videósorozatban a Wallis Motor stílus márkanagykövete birtokba vette a márka pesti szalonját, hogy hétről hétre olyan különleges, ismert és elismert, a saját területükön kiemelkedő vendégekkel beszélgessen, mint Wossala Rozina, Epres Panni, Talmácsi Gábor vagy Sárközi Ákos. A Wallis Motor YouTube-csatornáján elérhető videókban a stílustanácsadó és a hírességek beszélgetéseik során közösen adnak majd tanácsokat arra vonatkozóan, hogyan tudják a leendő tulajdonosok tudatosabban formálni egyik legfontosabb életterüket, azt autót.

Tizenkét adás, tizenkét stílus-, és szakértői tipp

A Wallis Motor stílus márkanagykövete, Schiffer Miklós új, late-night talk show jellegű műsorában hétről hétre más hírességgel, ismert személlyel beszélget a Wallis Motor pesti autószalonjában stílusról, autókról, megjelenésről, egyediségről. A Wallis márkanagykövetekkel töltött esték során megismerhetjük, hogyan fejezhetjük ki személyiségünket egy autón keresztül, mit jelent a stílus megjelenése egy konfigurálásnál, vagy éppen azt, hogy mit mond el egy autó a tulajdonosáról.

A péntekenként érkező videóadások során Wossala Rozina, Talmácsi Gábor, Epres Panni, Somogyi Zsolt, Blaskó Niki és Sárközi Ákos osztja meg véleményét, a stílushoz és az autókhoz való viszonyulását Schiffer Miklóssal. Szombatonként pedig a Wallis Motor Product Genius szakértőitől hallhatunk szakszerű és konkrét tanácsokat, tippeket a stílusos autó összes aspektusa kapcsán. Legyen a téma akár a motor vagy hajtáslánc, a fényezés vagy a belső borítás, a Product Genius szakértői bármilyen témában hasznos tanácsadással fognak tudni szolgálni.

Ezt a műsort azért hoztuk létre, hogy az autók konfigurálását, megálmodását megkönnyítsük. Azt szeretnénk megmutatni az autókedvelő közönségnek, hogyan tudják a leginkább képükre formálni az autójukat. Praktikus tanácsokkal szeretnénk szolgálni az autótulajdonosoknak szakértőktől, laikusoktól, az élet több területéről annak érdekében, hogy tudatosabban formálják az egyik legfontosabb életterüket, az autót. Mindez azonban nem csak elméleti úton zajlik majd, hiszen a videókban felkért hírességek maguk is konfiguráltak egy-egy autót, melyek jövőre bárki számára megvásárolhatóak lesznek” – mondta Dósa Péter, a Wallis Motor marketing vezetője.

Pénteken debütál az Este a szalonban

Az első adás most pénteken, november 26-án érkezik, melyben Schiffer Miklós vendége Wossala Rozina séf, étteremvezető, a Konyhafőnök gastro-reality első évadának nyertese, majd kétszeres zsűritagja lesz, a szombati Product Genius tanácsadás epizódban pedig a hajtásláncokról lesz szó.

Schiffer Miklós új beszélgetős műsora, az Este a szalonban a BMW Wallis Motor márkakereskedések támogatásával valósul meg, az Elsőnek lenni imázskoncepció ernyője alatt. Az 1994-ben alapított Wallis Motor nem véletlenül piacvezető immár közel 30 éve töretlenül a magyar piacon, a márkakereskedések számára a kezdetek óta ügyfelei az elsők. Márkanagykövetei pedig hasonló mentalitást képviselnek: pontosan jól tudják, hogy elsőnek lenni nem kiváltság, sokkal inkább eltökéltség és kemény munka. Tudják, milyen érzés elsőnek lenni, és nem érik be kevesebbel.

Kinek érdemes figyelemmel követni az Este a szalonban adásait? Mindenkinek, aki szereti a stílust, a minőséget és a prémium autókat; bárkinek, aki kedveli a váratlant vagy éppen a különlegeset – legyen szó akár egy izgalmasan vonzó fényezésről, egy lenyűgöző bőrkárpitról, vagy a vezetés élményét kiegészítő technológiai újdonságról. A 12 részes videósorozat adásai a Wallis Motor YouTube-csatornáján lesznek elérhetők.