Vadonatúj Fiesta

A vadonatúj Fiesta a jelenleg kapható legfejlettebb technológiájú autó az európai piacon, hiszen felszereltségében olyan kifinomult vezetősegítő rendszerek vannak, mint a Gyalogosészlelő, ami immár éjszaka is segít a gyalogosgázolások elkerülésében, vagy az első Ford Aktív Parkolóasszisztens, ami automatikusan fékez, megakadályozva a parkolás közbeni koccanásokat.


A csatlakozási rendszerek listáján megtalálható a B&O PLAY hangrendszer és a SYNC 3 kommunikációs és szórakoztató rendszer, valamint a tablet-stílusú érintőképernyő, amelynek mérete akár 8 colos is lehet. A vadonatúj Fiesta stílusos új külsőt és forradalmain új belső kialakítást kínál, ráadásul az autó minden eddiginél könnyebben személyre szabható. A modell felszereltségében most először jelenik meg a nyitható, a tető teljes hosszában végigfutó panoráma üvegtető, maga az autó pedig még élvezetesebb vezetési élményt nyújt.

A Fiesta eddigi legátfogóbb és legsokoldalúbb modellválasztékában olyan variánsokat találunk, mint a stílusos Fiesta Titanium, a Ford Performance izomautók hangulatát idéző Fiesta ST-Line és a nagyobb autók luxusát kínáló Fiesta Vignale és a Fiesta Trend, jövőre pedig további két változat érkezik: a Fiesta Active crossover és a vadonatúj, 200 lóerős Fiesta ST.

http://egyszermarlattamautot.hu/2017/09/11/az-uj-ecosport-tourneo-custom-es-az-uj-mustang-ford-legfontosabb-ujdonsagai-2017-es-frankfurti-autoszalonon/