Vágányfelújítás miatt módosul vasárnaptól a kisföldalatti közlekedése

Vágányfelújítás miatt módosul vasárnaptól a kisföldalatti közlekedése

    Vágányfelújítást végez a BKV Zrt. a Vörösmarty téri végállomáson, ezért vasárnaptól a hónap végéig módosul a kisföldalatti közlekedése – közölte a Budapesti Közlekedési Központ csütörtökön.

    Október 24-től október 31-ig üzemkezdettől 6 óráig és 20 órától üzemzárásig nem közlekedik a kisföldalatti, helyette M1 jelzéssel pótlóbusz jár a Deák Ferenc tér és a Mexikói út között. A pótlóbusz a Vörösmarty teret nem érinti, az a Deák Ferenc téri végállomástól rövid gyaloglással érhető el. A pótlóbuszon kívül a közlekedési társaság a Hősök tere és a Deák Ferenc tér között a 105-ös és a 178-as autóbuszt, valamint a Mexikói út és a Ferenciek tere között az 5-ös autóbuszt javasolja a közlekedőknek.


    Munkanapokon napközben 6 óra és 20 óra közt a kisföldalatti rövidített útvonalon, a Mexikói út és az Oktogon között közlekedik, a Deák Ferenc tér és az Oktogon között M1-es jelzéssel pótlóbusz jár majd. A Vörösmarty teret ez a pótlóbusz sem érinti.


    Az Oktogonnál a kisföldalattira a Mexikói út felé az ellenkező irányú, azaz a Vörösmarty tér felé tartó szerelvény peronján lehet majd felszállni.