Válogatott lett a kamionversenyző Kiss Norbiból

A kétszeres Európa-bajnok különleges kihívás előtt áll.

Ezúttal nem valamelyik trükkös versenypálya, hanem a virtuális tér várja Kiss Norbertet. A kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző egy világszerte népszerű videojáték, a Player Unknown’s Battlegrounds (PUBG) világbajnokságán vehet részt, méghozzá a magyar válogatott tagjaként.   

Az úgynevezett többjátékos módú battle royale játék lényege a területfoglalás, az nyer, aki különböző kihívásokkal megküzdve uralni tud egy szigetet. A PUGB világbajnokságnak beillő GLL Nations Royale-ra Európából, Amerikából és Óceániából is érkeznek csapatok, a verseny európai főtáblájára pedig a magyar válogatottat is meghívták. A 32 fős küldöttségnek Kiss Norbert is tagja, aki nem tagadja, teljesen magával ragadta a virtuális világ.   

“Mindig is érdekeltek a számítógépes játékok, a PUBG pedig teljesen magával ragadott. Tisztában vagyok a veszélyeivel, tudom, hogy könnyen túlzásba lehet vinni, de megvannak a keretei itthon a játék mennyiségének.

Nagyon izgalmas, hogy a válogatott tagja lehetek. Március 19-én lesz az első csatánk Törökországgal. Nagy kihívás mindenkinek. A játék sokkal nehezebb mint az ember elsőre gondolná, komoly koncentrációt, gyakorlást, ügyességet és csapatmunkát igényel.” – mesélt legújabb hobbijáról Kiss Norbert, aki DRIVERNORBI néven vesz részt az összecsapásban.  


A kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző az idei szezonjával kapcsolatban elmondta, idén is a Tankpool24 csapatával és Mercedes kamionjával indul, lesznek azonban meglepetések. “Ezekről még korai lenne konkrétumot elárulni, de érdemes lesz figyelni a híreket, mert készülünk néhány remek dologgal.”


A magyar PUBG válogatott tagjai:
Csapatkapitány: HULLA_SZILVA
BORRISMEISTER
TETHRYS
RAVENS_EZMEGAZ
BLYYYPLAYS
AIMRACE
KODIAKCSGO
FODAOBS
KRIPPIETV
RAVENS_RULEZ
KONTI_
UNKNOWNMEMORY
NOBOR
LVLUP_BP
B3NCE
SSUPRA_
EXTAZYO
CHRIS_DA_BEAST
HELLCAT1
ROG_N6_VANTII
RBBENCE
BLZSHUN
DYN4M1T_BENYO
AADAM_
ROG_N6_TRIASZ
PRORIX
SICARIO_05
CREATORR-
BBSZ
THEVRJANI
DRIVERNORBI
OMGEZJONESY  

Az FIA ETRC mezőnye idén június 22-23-án érkezik a Hungaroringre. 
A kamion Európa-bajnokság idei versenynaptára: 
– május 25-26.: Misano, Olaszország
– június 22-23.: Hungaroring
– július 6-7.: SzlovákiaRing
– július 20-21.: Nürburgring, Németország
– augusztus 31. – szeptember 1.: Most, Csehország
– szeptember 14-15.: Zolder, Hollandia
– szeptember 27-29.: Le Mans, Franciaország
– október 5-6: Jarama, Spanyolország